Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 30 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Вінничанин знайшов у буханці пацюка

30 жовтня 2013, 23:16
Дата ефіру/події: Середа, 30 жовтня 23:16

Неочікуваний бонус. Сім'я вінничан знайшла запечену мишу в хлібині. Жахливий подарунок виявили, вже коли з'їли півбуханця. Нині родина - батьки та двоє маленьких дітей - у шоковому стані. Вони благають покарати винних.

Хліб у кіоску на місцевому базарі Віктор купує не перший рік. Каже, малеча буханці обожнює. Напередодні до обіду тато приніс свіженького. Коли взялися споживати - ледь не зомліли.

Віктор Негур, постраждалий:

- Почали їсти, малі, мої діти, їдять його, люблять дуже, та й ми їмо. І вже він був розрізаний ось як ви бачите, отак розрізаний, ну і ще так взяв цей хліб, подивився і там - шерсть. Ну, ілі криса, ілі миша. Ось така ситуація. Синові в мене 2 рочки, дочці п'ять років… От вони їли цей хліб. Дружина їла. Дружина взагалі, коли все це побачила - по-перше їй дуже плохо було.

Шокований батько, не гаючи часу, відвіз малечу до лікарні здавати аналізи. Уранці пішов по пояснення до продавців. Вони почали виправдовуватися: мовляв, хліб просто перепродують.

- Я сейчас им звоню - говорю, решайте этот вопрос. Мне не надо этого всего. Он говорит: Да. Хорошо. Все.

Віктор Негур, постраждалий:

- Вона перехвилювалась, так як я. Вона увійшла в моє положення. Вона вибачалась.

Виявилося, придбаний Віктором хліб виробляють у сусідньому регіоні. На Хмельниччині. Власник пекарні визнавати свою вину не квапиться.

Михайло, власник пекарні:

- Це нада висновки. Потому шо скільки вже ми маємо цих слів. Було вже дуже багато провокацій. Розумієте, ми печем хліб без усіляких добавок, розбавітєлєй, раздєлітєлєй. В нас конкуренція. І вже не один раз була ситуація така, шо це доказувало, шо це не наша вина. Я не впевнений. Я не можу відхрещуватись все одно. А може, вона сама туда залізла, може, це на заводі її всунули, може, вона по дорозі десь там запала. Розумієте. Я не можу так це конкретно стверджувати.

Мишею в буханцеві зацікавилися в санстанції. Хліб доправили на експертизу. Результати перевірки обіцяють передати колегам із Хмельниччини.

Олександр Мельник, завідувач відділу Вінницької міської санстанції:

- Треба перевіряти виробництво, де здійснюється ця діяльність. На предмет того, чи є порушення технології, якщо сторонні предмети можуть туда потрапляти. Буде направлено матеріали в територіальні органи держсанепідслужби Хмельницької області.

Працівників інспекції із захисту прав споживачів інцидент шокував. Кажуть, до такого могло призвести лише людське недбальство на самому підприємстві.

Петро Бевзюк, заступник керівника інспекції з питань захисту прав споживачів:

- Дуже значне порушення, тому тут треба розглядати питання не накладення штрафних санкцій, бо це само собою накладаються штрафні санкції. Але і призупинити виробництво, для того щоб, тому що там є технологічні порушення. Не можуть гризуни попадати. Це вже край. Це край.

Постраждалий має намір звертатися до суду. Й вимагати відшкодування за найприголомшливіший обід у своєму житті.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.