Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Товстунки подали в суд на Лагерфельда

1 листопада 2013, 13:22
Дата ефіру/події: П’ятниця, 1 листопада 13:22

Схоже, боротьба із зайвою вагою набуває неочікуваних форм. Нещодавно французька організація жінок-пампушок під назвою "Гарненькі, статурні, сексуальні та задоволені цим" подали судовий позов на відомого кутюр'є Карла Лагерфельда. Він, як відомо, зажив скандальної слави через свої недобрі висловлювання щодо товстунок, подекуди і впливових.

Креативний директор будинку моди Chanel Лагерфельд знову осоромився. Нетерплячий до пухких жіночих форм модельєр вкотре образив товстунок у своїй новій книзі "Світ за Карлом". Ніхто не хоче дивитися на гладух на подіумі - написав вісімдесятирічний кутюрьє. На ці критичні висловлювання активістки організації "Гарненькі, статурні, сексуальні й задоволені цим" відреагували судовим позовом. А їхня прес-секретар Бетті Обрієр заявила на захист пампушок, що багато молодих дівчат не впевнені в собі і такі коментарі небезпечні для них.

Бетті Обрієр, прес-секретар організації "Гарненькі, статурні, сексуальні й задоволені цим":

- Люди повинні зрозуміти, що повнота виникає найчастіше через хворобу або передається на генетичному рівні. Це далеко не завжди наслідок неправильного харчування.

До речі, колись і сам Лагерфельд страждав від надмірної ваги, але згодом схуднув аж на 42 кілограми.

Карл Лагерфельд:

- Єдина причина, через яку я зважився на таке різке зменшення ваги - це моє бажання носити джинси 30-го розміру. Не хотів ставати сексуальним чи струнким, мов скрипка. Для мене важливо вбиратися в гарний одяг.

І тому дідуган-критикан не соромиться висловлюватися й на адресу впливових жінок. Поціновувачу стрункості не догодила, зокрема, канцлерка Німеччини. Лагерфельд уїдливо зауважив, що пані Меркель повинна одягатися згідно зі своїми пропорціями, які в неї далекі від ідеалу.

Дісталося й сестрі герцогині Кембридзької Кейт Мідлтон. Піппу назвав поганулею, порадив показувати на публіці лише спину.

Та найбільше турбує метра співачка Адель: "Вона - надто товста, але в неї гарне обличчя й дивовижний голос". Артистка, до речі, не образилася.

Адель:

- Я ніколи не хотіла бути як супермодель з обкладинки журналів. Завжди вважала себе звичайною середньостатистичною жінкою і пишалася цим. Інша річ, якби стала акторкою і мала важити для ролі на 18 кілограмів менше. А для кар'єри співачки вага не важлива.

Чоловіків теж не оминає увагою старе буркало. Нещодавно кутюр'є накинувся на президента Франції. Франсуа Оланда назвав імбіцилом. Щоправда, палка заувага стосувалася не костюма чи статури керманича, а ініціативи уряду збільшити податки для багатіїв. Адже мільйонні статки Лагерфельда не мають меншати.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.