Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Полтавщині "люблячий чоловік" вбив та закопав кохану

13 листопада 2013, 11:29
Дата ефіру/події: Середа, 13 листопада 11:29

На Полтавщині загадково зникла 31-річна жінка. До міліції одразу звернувся її чоловік і благав знайти кохану дружину. За кілька днів виявили тіло. Коли слідчі дізналися, хто вбивця - були шоковані.

Після обідньої перерви Людмила на роботу не повернулася. Не встигли колеги кинутися на пошуки, як до міліції прийшов чоловік жінки і подав заяву.

Едуард Федосов, керівник УМВС України в Полтавській області:

- До міліції звернувся громадянин, який повідомив, що зникла його дружина, що він її кохає і без неї не може жити.

Зразкова мати, вірна дружина. Втекти від сім'ї не могла. Тож слідчі одразу приготувалися до найгіршого.

Микола Михайлик, керівник управління УМВС України в Полтавській області:

- Особа характеризується позитивно, не могла вести антисоціальний спосіб життя. Характеризувалася за місцем роботи і проживання позитивно. А самі обставини зникнення наштовхнули нас на ті думки, що жінка може стати жертвою вчинення злочину проти неї.

День зникнення правоохоронці розписали щохвилинно. Чоловік наче й мав залізне алібі, але свідчення його не збігалися. Невдовзі з'ясували, саме він останнім спілкувався з Людмилою. На обід запросив до лісу - залагодити вину за безпідставні ревнощі. Але то була лише версія для дружини.

Микола Михайлик, керівник управління УМВС України в Полтавській області:

- Даний громадянин на власному автомобілі вивіз на територію Полтавського району, де вчинив вбивство, при цьому заздалегідь приготувавши місце вчинення злочину.

У безлюдних хащах чоловік забив жінку ломиком і закопав у ямі. Заховав закривавлений інструмент і одразу помчав до міліції - подавати заяву про зникнення. Притиснутий доказами молодик в усьому зізнався й точно вказав слідчим, де сховав тіло. За що позбавив життя дружину - не каже, лише переконує: кається. Та правоохоронці припускають - до трагедії допровадили ті самі банальні ревнощі.

Олена Конобієвська, колега загиблої:

- Она была очень добрая, отзывчивая, прекрасная мать, прекрасная жена. Она жила семьей, очень любила мужа, дочь свою. И то, что произошло с ней - для нас это сумасшедшая трагедия, мы все получили шок.

За навмисне вбивство дружини 28-річному молодикові загрожує 15-річне ув'язнення. Тож до свого повноліття 6-річна донька тата, ймовірно, і не побачить. Нині про осиротілу дитину дбають рідні загиблої.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.