Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 1 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Рівненщині чоловік загинув під час ремонту дробарки

18 листопада 2013, 21:06
Дата ефіру/події: Понеділок, 18 листопада 21:06

Страшна смерть 51-річного робітника на Рівненщині. На цегляному заводі в селі Брищах чоловіка пошматувала дробарка. Запустив її колега. Він не знав, що всередині є людина. На підприємстві кажуть: то нещасний випадок. Тим часом правоохоронці вважають, що було порушення правил техніки безпеки, і розпочали кримінальне провадження.

Колега загиблого, Руслан, прибіг до місця трагедії за кілька хвилин. Розповідає: чоловіка, який заліз в агрегат, щоб поремонтувати, просто пошматувало.

Руслан, колега загиблого: 

- Це був нещасний випадок, тим більше, що він, не попередивши нікого, сам туди поліз. Він мав туди піти робити в обід, в обідню перерву, коли завод повністю стоїть, і він всім казав, що він піде в обід туди, в ту дробинку. А він поліз туди раніше, нічого нікому не сказавши.

Працівник, який увімкнув дробарку, не знав, що там людина, впевнені на підприємстві. Та що не пересвідчився у безпеці своїх дій, правоохоронці вважають грубим порушенням правил техніки безпеки.

Роман Музичук, Млинівський міжрайонний прокурор:

- На вказаному підприємстві дійсно грубо порушувались вимоги техніки безпеки, зокрема, навіть допитом осіб, які працювали на той час на підприємстві, встановлено, що інструктаж з техніки безпеки, який обов'язків при виконанні таких робіт, зокрема, пов'язаний із виробництвом і випалюванням цегли, інструктаж навіть не проводився.

Директор заводу в телефонній розмові повідомив, що розповідати про трагедію журналістам йому заборонили в міліції, а фільмувати місце трагедії не дозволяє власник.

Павло Лобанов, директор цегляного заводу (телефоном):

- Мені міліція сказала так: поки що не давати ніяких коментарів.

- Скажіть будь ласка, чи можемо ми хоча б зайти познімати без коментарів місце, де це трапилось.

- Власник мені не дає.

- Власник не дозволяє?

- Так.

Тим часом загиблого цегляра вже поховали.

Олександр, колега загиблого:

- Ми їздили на похорон, то дружина і двоє дітей - хлопці два. Працював вже чотири роки, мабуть.

За фактом трагедії правоохоронці розпочали кримінальне провадження та призначили кілька експертиз. Якщо визначать, хто винен у смерті цегляра, йому загрожуватиме до восьми років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.