Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 30 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Прикарпатті п'яні батьки задавили малюка

22 листопада 2013, 00:03
Дата ефіру/події: П’ятниця, 22 листопада 00:03

Так заснули, що задушили немовля. На Прикарпатті батьки "приспали" назавжди місячне дитятко. З похмілля нічого пояснити не можуть. Крихітку, вже неживу, виявили поміж подружжям соціальні працівники, котрі прийшли перевірити, як поживає сім'я.

Чоловік у СІЗО, дружина сама не своя від горя, нікого не хоче чути й бачити. У молодого подружжя загинуло дитя.

Марія Зубків, бабуся немовляти:

- Як плекала, то Боже, то було так чисто в хаті. А як в грудях молока не стало, та й почалося.    

Обоє раніше мали клопіт із законом, тому й були на обліку. Вряди-годи до них навідувалися соціальні працівники. Кажуть - і він, і вона нібито почали виправлятися. Після народження дитини не пиячили, поводилися пристойно. 

Василь Вербовський, керівник служби у справах дітей Богородчанської райдержадміністрації:

- Фактів вживання спиртних напоїв абсолютно не було замічено, і ніхто про це не повідомляв. 

Та коли до їхньої оселі вкотре прийшли соцпрацівники - побачили жахливу картину: мертве дитя лежало коло п'яних батьків.

- Тут лежав співжитель, тут лежала мати дитини. А тут, у центрі, лежала дитина. Коли ми повернули співмешканця, він правою стороною, і права рука були на дитині.

Алла Лемчак, керівник підрозділу УМВС України в Івано-Франківській області:

- Батьки були в стані алкогольного сп'яніння. І не зовсім розуміли про те, що відбувається. Мати розказує про те, що вони виготовили і продали 3 віники, за що вони отримали 36 гривень. Вони придбали літрову бутилку вина. Яку надвоє розпили. Мама з сином пішли спати. Вона не пам'ятає, коли прийшов співжитель і ліг біля них.   

Тепер трагедію розслідують правоохоронці. Батька за вбивство дитини з необережності можуть посадовити за грати на 5 років. Неньку - позбавити материнських прав на старшого сина, який уже тривалий час мешкає в бабусі. Прокуратура ж вже перевіряє соцслужби. Там вважають, їхні працівники не до кінця виконали свої обов'язки.

Наталія Фільварок, в.о прес-секретаря прокуратури Івано-Франківської області:

- Прокуратура розпочала перевірку роботи патронажної сестри і соціальних служб щодо належного виконання ними обов'язків щодо соціального супроводу цієї сім'ї. У разі виявлення порушень винні особи будуть притягнені до дисциплінарної відповідальності.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.