Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Харкові поховали загиблих інкасаторів

2 грудня 2013, 23:56
Дата ефіру/події: Понеділок, 2 грудня 23:56

Двох правоохоронців, які загинули під час озброєного пограбування інкасаторської машини, сьогодні поховали в Харкові. Сержанту міліції Володимирові Терещенку було 26 років, водієві держслужби охорони Євгенові Короленку - 49. Розстріл міліціянтів зафільмував відеореєстратор авта. Кадри розправи з'явилися в інтернеті через дві доби після нападу.

Ці постріли позбавили життя двох правоохоронців. Тіло водія Євгена Короленка залишилося на місці нападу. Злочинець сів на його місце і втік. Інкасаторський Хюндай знайшли через годину за два кілометри: в автівці - труп сержанта Володимира Терещенка.

- Все глухонемые, никому ничего не надо сказать, да? Он не заслужил доброго слова?

Пригнічена горем мати закидає мовчазному керівництву міліції, мовляв, син заслуговує бодай на добре слово. Правоохоронці наче виправдовуються: ризики - невід'ємна складова роботи міліціянта. Наскок був несподіваний, грабіжник стріляв в автівку, що виїжджала з парковання - шансів захиститися і врятуватися в інкасаторів не було.

Владислав Красавин, заступник керівника ДСО МВС України:

- Все возможное, чтобы обеспечить безопасное несение службы нашим сотрудникам, мы сделали. Они были обеспечены индивидуальными средствами защиты и всем, чем положено, огнестрельным оружием, автоматическим оружием. Но характер совершения этого преступления просто сыграл… фактор неожиданности сработал.

Після нападу минуло чотири доби, але новин від слідства немає. Вдови загиблих побоюються, що цього пограбування, як і 4-х попередніх, не розкриють. Колег правоохоронці ховають із почестями. Їхні імена викарбують біля підніжжя пам'ятника загиблим "під час виконання" міліціянтам.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.