Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 18 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Донецьку молодик побив, згвалтував та кинув помирати на морозі жінку

10 грудня 2013, 23:55
Дата ефіру/події: Вівторок, 10 грудня 23:55

Любовний трикутник по-п'яному. 17-річний молодик щойно познайомився з дорослою парою, забрав жінку, зґвалтував її та вбив. Кавалер за кохану не заступився.

Дорога з вечірки додому стала останньою для 35-річної мешканки Донецька. Разом із захмелілим кавалером вона вже майже дійшла до оселі. Раптом зустріли 17-річного парубка. Той зголосився допомогти довести нетверезу жінку. Та дорогою вона випадково забруднила речі помічника. Хлопець розізлився і почав бити супутницю. На все це чоловік нещасної навіть не зважив - просто пішов собі далі.

- Мы ее затащили, меня это взбесило. И по этой щеке ударил. Потом секунд 15, и я ее еще раз ударил. Этот мужчина увидел, но она ему, по ходу… и увидел, как он ушел в сторону супермаркета. Я остался с ней.

Тоді парубок спрямував свою агресію в інше русло - почав роздягати жінку. За мить узявся ґвалтувати.

Підозрюваний:

- Ты вступал в половую связь с женщиной?

- Ну, да. Пытался. Быстро. Там 5 секунд было. Меня климануло и я не захотел. Она меня называла любимым еще. Может, она подумала, что я - это он.

Потім молодик ще кілька разів штурхонув жертву й пішов геть. Нещасна залишилася лежати на морозі. Побиття вона не витримала.

Роман Грицюк, перший заступник керівника Кіровського РВ міліції м. Донецька:

- Поступило сообщение от гражданина Кировского района г. Донецка о том, что возле супермаркета обнаружен труп женщины. Выехав на место происшествия, оперативно-следственная группа обнаружила труп женщины, находящийся на земле, с явными признаками насильственной смерти.

Хлопця затримали. Йому закидають зґвалтування і навмисне вбивство. За це молодикові загрожує 15 років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.