Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 24 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Подвійне вбивство на столичній Троєщині

29 січня 2014, 00:33
Дата ефіру/події: Середа, 29 січня 00:33

Ножа в серце за те, що намагалися захистити дівчину. У Києві на Троєщині поблизу бару під час бійки смертельних поранень дістали двоє чоловіків. Вбивцю вже за кілька годин затримали правоохоронці.

Веселе нічне дозвілля в кав'ярні на вулиці Сабурова перервала моторошна звістка. На ґанку лежали двоє закривавлених молодиків. Відвідувачі закладу були свідками того, як між товариствами відпочивальників виникла сварка. З'ясовували стосунки місцеві хлопці та двоє вихідців із Кавказу. Вони з незрозумілих причин вдарили дівчину, тож кияни стали на захист постраждалої. Обидві компанії вийшли надвір.

Олександр Храпач, кореспондент:

- Руками чоловіки довго не махали. Один з кавказців вихопив ножа. Два удари - і захисники дівчини упали на землю з пробитими грудьми.

Нападники одразу втекли. Поранені лежали в калюжі крові. Коли на місце бійки прибули медики, лише констатували смерть хлопців. Обом ніж влучив у серце. Їхнього 28-річного приятеля ушпиталено. Зухвале вбивство зафільмувала камера спостереження. І вже через кілька годин правоохоронці вийшли на слід кримінального дуету. Зухвалі злочинці й далі розважалися в барі - неподалік місця кривавої розправи.

Юлія Приймак, помічник керівника Деснянського РУ міліції м. Києва:

- Було затримано двох осіб, а саме 26-річного громадянина України, за національністю азербайджанця, та 32-річного громадянина Вірменії. Відкрите кримінальне провадження за статтями "умисне вбивство двох або більше осіб" та "хуліганство".

За подвійне вбивство різун може пробути за ґратами решту свого життя.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.