Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 13 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Чернігові чоловік торгував власними дружиною та донькою

3 червня 2014, 23:35
Дата ефіру/події: Вівторок, 3 червня 23:35

40-річний сутенер за 100 гривень віддавав клієнтам власних дружину й доньку в Чернігові. Сексуальні оргії знімав на відео й викладав в Інтернеті. Реклама нехитрого бізнесу з результатом не забарилася - проти звідника розпочали 12 кримінальних проваджень.

40-річного чернігівського медпрацівника допекло безгрошів'я. Поповнити ж сімейний б'юджет вирішив в оригінальний спосіб.

Антон Милосердов, керівник відділу УМВС України в Чернігівській області:

- Коли жінка була вагітна, він продавав її киянам, які платили по 200-300 доларів за час перебування з нею. Від чого на шостому місяці з нею случився викидиш.

Після одужання дружина й далі працювала на чоловіка. Щоби залучити більшу кількість клієнтів, тарифи на полуничку подружжя знизило. А ще - запаслося потрібними аксесуарами.

- Сто гривен - это кто решил, ты или он?

- Он так решил. Сто гривен в час.

- А аксессуары, которые изъяли, это для клиентов?

- Это для клиентов. Таких было пару человек, которые хотели.

Бізнес-ідеї в директора міні-борделю фонтанували. Невдовзі до сімейного бізнесу він долучив доньку-школярку. Потім - двох її однокласниць.

Антон Милосердов, керівник відділу УМВС України в Чернігівській області:

- Спочатку він дав їй 500 гривень і вступив з нею в сексуальні відносини. Потім почав шукати їй клієнтів. Інших дівчат - одну шантажував, зробивши фотографії на природі, де вона була оголена. Другій він погрожував. Вона була незаймана і він запропонував їй 500 доларів, якщо вона втратить незайманість з одним з клієнтів з м. Києва.

- Пока клиенты у тебя были, он выходил из дому?

- Или куда-то уезжал, или просто вон там был.

- А сколько в неделю приходило?

- Пару человек.

Всі оргії сутенер знімав на фото й відео, а потім продавав. Щоби заманити нових клієнтів, найпікантніші кадри викладав в Інтернеті. На цьому і спіймався - одним з охочих до полунички виявився переодягнений правоохоронець.

Антон Милосердов, керівник відділу УМВС України в Чернігівській області:

- Порушено 12 кримінальних проваджень. По частині з яких на даний момент уже повідомлено про підозри. Головний фігурант цієї справи знаходиться у слідчому ізоляторі. Раніше він судимий за розбещення неповнолітніх та розповсюдження порнографії.

Нині медик-сутенер спілкується зі слідчими. За створення сімейного будинку розпусти й минулі кримінальні подвиги спритникові загрожує вісім років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Перезвоните мне пожалуйста 8(812) 747-16-80 Алексей.
Алексей 05.09.2019, 17:46 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.