Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Терористи на Донеччині продовжують вбивати мирних громадян

29 липня 2014, 20:53
Дата ефіру/події: Вівторок, 29 липня 20:53

Чергова тривожна ніч й обідній обстріл у Донецьку. Нові жертви терористів у Горлівці. І бойовики, котрі виганяють мирних мешканців з власних осель у Шахтарську. Такі нині звістки надходять з Донецької області.

Багатьом мешканцям Ленінського та Київського районів Донецька довелося майже всю ніч сидіти в бомбосховищах чи підвалах власних будинків. Бойовики вкотре підступно з важкої артилерії обстріляли городян. Рятувальники добряче попрацювали зранку й загасили численні пожежі приватних осель. Інформації про загиблих і постраждалих поки немає.

- В гаражи попал снаряд?

- Один в гараж, один сюда, один туда и еще один - там где-то упало.

Внаслідок обстрілу пошкоджені лінії електромереж. Без струму і шахта імені Засядька. Через пошкодження залізничних колій тимчасово припинено рух поїздів. Ремонтні бригади намагаються полагодити аварійні ділянки, але через бої роботи не вдається завершити. Гуркотіло в Донецьку й удень. Приблизно опівдні місто сколихнули щонайменше 4 потужні вибухи. За інформацією надзвичайників, набої влучили в кілька багатоповерхівок неподалік базару Маяк. Крім того, терористи поцілили в парк культури й відпочинку ім. Щербакова. Відомо про щонайменше одного загиблого.

***
А це вже Шахтарськ. Найманці виклали у мережу показове відео, як вони ховаються від українських військових. Бойовики вдерлися до багатоповерхівки і женуть на вулицю її мешканців.

- Вы все отсюда?

- Да.

- Еще есть люди в доме?

- На 12 этаже еще люди есть.

Потім підіймаються на дах будинку і на камеру визнають, що облаштували тут вогневу позицію.

- Мы отстрелялись вон оттуда, из окошечка. Отсюда видно - там одного квадратика нет. Тут еще стекла были, на этом окне сначала.

- Вот это он ударил?

- Да. И пацаны со Шмеля прям с самой крыши лупанули.

Звідти ж починають стріляти по армійцях. Гатять і з даху будинку, і з кухні.

***
Ясинувата. Тут внаслідок мінометного обстрілу загинули четверо людей, семеро поранені. Серед постраждалих двоє працівниць залізниці. Один із набоїв влучив у будівлю технічної школи. Скалки пошкодили й навколишні споруди.

***
Горлівка. За останню добу страшну статистику жертв терористів поповнили ще 17 мирних мешканців, серед них троє дітей. Бойовики вкотре з мінометів обстріляли городян. Пошкоджено багато житлових будинків у центральній частині міста, кілька адміністративних приміщень, школу, пологовий відділ, харчоблок і корпуси другої лікарні. Через атаки декотрі підприємства тимчасово не працюють. Зачинені дитячі садки. У Горлівці триває триденна жалоба.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
То о чем здесь говорится лож!Все брехня!Сколько вы врать будите?Вы не боитесь что ополченцы до киева дойдут и вам тогда под суд ити за свою лож?
Дмитрий 30.07.2014, 11:40 ответить
Комментарий удален
Задолбали врать!Убийцы-Это украинская армия!У васс совесть есть так врать?В аду вам гореть лжывые сми!Сколько горя вашы каратели нам принесли-нелюди!
Дмитрий 30.07.2014, 11:22 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.