Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Волині стурбовані долею поранених та полонених земляків

27 серпня 2014, 23:43
Дата ефіру/події: Середа, 27 серпня 23:43

Волонтери й родичі вояків 51-ї окремої механізованої бригади, яка перебуває в зоні АТО, б'ють на сполох. Вони повідомляють про значні втрати серед солдатів за останні дві доби. Йдеться про десятки вбитих, поранених і полонених військовиків. Втім, точної кількість жертв поки не називають. Нині формовання виведено в район Дачного, де відбувається перегрупування військ.

Володимир Бондарук, заступник Волинського обласного військового комісара:

- Наша бригада попала в великий обстріл, є і поранені, і, звичайно, багато загиблих. Офіційної інформації ще немає, є 12 чоловік загиблих волинян, саме з 51 бригади. Зараз ці дані уточнюються.

І зі слів заступника Волинського обласного військового комісара, вже з'ясовані особи чотирьох волинян, котрі були серед полонених на так званому "параді ганьби" в Донецьку 24-го серпня. Це Юрій Букай, Роман Лановий, Олександр Устенко і підполковник Володимир Сахневич. Про повернення бранців додому нині дбають Міністерство оборони та СБУ. Можливо, бійців обміняють на затриманих російських армійців.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.