Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Трагедія на залізниці позбавила життя 16-річну дівчину

30 вересня 2014, 22:54
Дата ефіру/події: Вівторок, 30 вересня 22:54

Сотні людей щороку потрапляють під колеса потягів в Україні. Лихо стається, здебільшого, через нехтування елементарними правилами безпеки. Дехто стрибає через колії, щоб скоротити шлях і заощадити час. А хтось, як це сталося у Кривому Розі, просто втрачає пильність.

Життя учениці місцевого училища урвалося поблизу станції Кривий Ріг-Західний. Саме там дівчина потрапила під потяг.

Вікторія, подруга загиблої:

- Она жила недалеко возле станции и постоянно ходила через эти рельсы, потому что ну ей проще было так домой добраться. Наверное, в наушниках шла, задумалась о чём-то.

Про легковажне ставлення до власного життя кажуть і свідки пригоди.

Катерина Новикова, співробітниця ЛВ міліції на ст. Кривий Ріг:

- Які бачили, як дівчина переходила залізничне полотно у забороненому місці, при цьому слухала музику у навушниках. Вийшла із-за хвоста одного з вантажних потягів, не помітила локомотив, який рухався по іншій колії у зворотньому напрямку, і потрапила під нього.

Тіло неповнолітньої перерізало навпіл. Залізничники констатують: на початку весни на цьому самому місці потрапила під пасажирський потяг жінка похилого віку. А невдовзі по смерті учениці ледь не загинули ще двоє людей.

Олена Романенко, керівник ст. Кривий Ріг-Західний:

- Идя к ней на похороны, пожилая пара чуть не попала под проходящий поезд. Женщина перешла удачно, а мужчина буквально из-под колёс был вытащен работниками вагонного хозяйства станции.

Сумна статистика свідчить: лише з початку 2014-го на Придніпровській залізниці зафіксовано вісімдесят сім нещасних випадків, в яких п'ятдесят п'ятеро людей загинули.

Олена Романенко, керівник ст. Кривий Ріг-Західний:

- По путям ходить запрещено! Есть платформы, на платформы есть переходные мостики. Поэтому ходить по путям, где у нас идёт грузовая работа и пропуск поездов - ЗАПРЕЩЕНО!

На жаль, правила безпеки написані кров'ю скалічених доль і втрачених життів. Тож зважте на ці заборони і пильнуйте себе.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.