Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 23 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Дніпропетровщині вихідними сталися два вбивства

13 жовтня 2014, 21:36
Дата ефіру/події: Понеділок, 13 жовтня 21:36

Криваві вихідні - на Дніпропетровщині. В місті Жовтих Водах убили депутата однієї з місцевих рад Кіровоградщини - Івана Великого. А в самому Дніпропетровську розстріляли власника ресторану "Ахтамар" - Ігоря Гукасова.

Правоохоронці твердять: такого злочину на теренах Дніпропетровщини ще не було. 45-річного депутата однієї з місцевих рад Кіровоградщини Івана Великого вбили дистанційно. Того вечора обранець вийшов із кав'ярні в Жовтих Водах і попрямував до власного автомобіля "Тойота".

Євген Людвиг, співробітник ГУ МВС України у Дніпропетровській області:

- Працівники та відвідувачи кафе почули два постріли, після чого стався вибух. Коли люди вибігли з кафе, то побачили, що горять два автомобіля.

Смертельні кулі у спину випущено з ВАЗівки, яку нападник заздалегіть припаркував біля машини депутата. На гачка спеціально вмонтованого в автівку обріза стрілець, що стежив за жертвою не з салону "копійки", натиснув за допомоги дистанційного пульта. Виконавши "брудну" роботу, кілер іншою кнопкою висадив у повітря начинені вибухівкою Жигулі.

Євген Людвиг, співробітник ГУ МВС України у Дніпропетровській області:

- Після скоєння зухвалого злочину стрілок зник з місця подій. За фактом навмисного вбивства відкрите кримінальне провадження. Тривають слідчі дії та ведеться пошук зловмисника.

***
А у Дніпропетровську розстріляли 49-річного власника ресторану "Ахтамар" - Ігоря Гукасова. Чоловік дістав два сметрельні поранення  в шию та голову. Кривавий злочин скоєно посеред ночі на вулиці Артема, за кілька сот метрів від закладу.

Ганна Старчевська, керівник сектору Дніпропетровського МУ міліції:

- Рядом с трупом было обнаружено оружие - газовый пистолет на указанное лицо.

Джерело у правоохоронних органах твердить: кілерів було щонайменше двоє. Та офіційно про це ані пари з вуст. Найімовірніше, підприємець тікав від нападників і намагався відстрілюватись. Яку зброю в руках тримали зловмисники і чи було це замовним вбивством? Питання поки що без відповіді.

Ганна Старчевська, керівник сектору Дніпропетровського МУ міліції:

- В ходе вскрытия будет установлено, какие пули находятся в теле и из какого оружия совершались данные выстрелы. Отрабатываются все версии данного проишествия, проводятся оперативно-розыскные мероприятия, чтобы установить все обстоятельства, а также лицо, которое совершило выстрелы.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.