Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 1 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Огляд автопригод

15 жовтня 2014, 22:38
Дата ефіру/події: Середа, 15 жовтня 22:38

10-річний хлопчик загинув у Черкаській області: там мікроавтобус зіткнувся з мотоблоком. А на Буковині КАМАЗ розчавив жінку і зник із місця ДТП.

Мотоблок проти мікроавтобуса. Ця нічна ДТП сталася на Черкащині. Опель зіткнувся з сільгосптехнікою і причепом, в якому їхали люди. Найбільше постраждали пасажири спецзасобу. Водій додумався посадити туди чотирьох дітей і віз їх без габаритів і розпізнавального одягу. Як наслідок - 10-річний хлопчик і дорослий подорожній загинули. Мікроавтобуса пошкоджено, а від мотоблоку майже нічого не залишилося

***
Двоє життів забрала ДТП у Львівській області. Тут юнак не впорався з кермуванням і напакованим людьми легковиком врізався в дерево. Унаслідок автопригоди загинули водій Форда та його 18-річна знайома. 4-ро постраждалих ушпиталено. У парубків і дівчат травми різного ступеня тяжкості.

***
Смертельна ДТП сталася і на Буковині. В Чернівцях вантажівка збила містянку.

Галина Мельник, сусідка загиблої:

- Хороша жінка, і ми не знаємо, як вона потрапила в таку аварію. Вона ж така передбачена, вона дуже повільна - а тут таке сталося.

Жінка вранці йшла допомагати в господарстві матері. Перетинала проїжджу частину, тут на неї й наскочила вантажівка.

Леонід Антонович, сусід загиблої:

- Це рано було, близько восьмої години.

- А відомо, яке це машина?

- Камаз.

Водій з місця ДТП втік. Але менш ніж за годину зеленого КАМАЗа ДАІвці знайшли. Чоловік зізнався у скоєному, а своє боягузтво пояснив шоком.

Олександр Бостан, співробітник УМВС України в Чернівецькій області:

- Буде проводитись досудове слідство. Таке покарання передбачає позбавлення волі від 3 до 8 років. Обов'язково затримується особа.

***
Масштабна аварія у Дніпропетровську. На мосту через Дніпро зіткнулися дві маршрутки та легковик. Зі слів свідків, 25-річний водій Деу під час руху не впорався з кермуванням і вилетів на зустрічну смугу. Там машина лобом у лоба зіткнулася з мікроавтобусом. Від потужного удару Фольксваґен перекинувся, а Ланос врізався у ще одну маршрутку. Наслідки потрійної ДТП невтішні.

В'ячеслав Білявський, заступник керівника ВДАІ м. Дніпропетровська:

- Водитель автомобиля Деу погиб. Пострадала женщина с автомобиля Фольксваген и водитель автомобиля Фольксваген.

***
Під колесами легковика загинув пішохід і в Києві. Пізно ввечері в цілковитій темряві чоловік намагався перетнути шестисмугове Броварське шосе.

Сергій, свідок:

- Тут немає перехода взагалі. Ну вдень ще видно, люди переходять, бо зупиняються автобуси, маршрутки. А так немає переходу, ніякого.

Водій Опеля помітив людину запізно і зреагувати не міг. Від потужного удару пішохід помер миттєво. Скалки лобового скла посікли обличчя пасажира легковика. Утім, від ушпиталення постраждалий відмовився. Правоохоронці перевіряють, чи не перевищив кермувальник швидкості.

***
Через п'яну їзду нічною столицею потрапили на лікарняні ліжка двоє чоловіків. Рено мчав перехрестям, несподіванно наскочив на бордюра й перекинувся. І хоча спрацювали подушки безпеки, водій та його пасажир травмували голови. Постраждалих ушпиталено. Свідки твердять - чоловіки були нетверезі. У салоні перекинутої автівки виявили пляшки з-під пива. Правоохоронці провадять розслідування.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.