Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Вибух у мелітопільській квартирі уніс три життя

20 жовтня 2014, 22:56
Дата ефіру/події: Понеділок, 20 жовтня 22:56

Страшний вибух убив трьох людей у місті Мелітополі, в Запорізькій області. Рвонуло ввечері у п'ятиповерхівці на вулиці Лютневій. За припущеннями, трагедія сталася через порушення правил користування газовим обладнанням. Хоча остаточні висновки робити ще зарано.

Вибух у мелітопільському будинку пролунав приблизно о 10-й вечора. Рвонуло на кухні у квартирі на третьому поверсі. Одну зі стін буквально вивернуло назовні. Свідки лиха розповідають - гуркотіло за кілька кварталів.

Діана Чумаченко, свідок:

- Когда это все произошло, произошел огромный хлопок, и очень большая вспышка. Мы выбежали, посмотрели и прибежали сюда на помощь.

До будинку прибуло одразу кілька спецмашин рятувальників. Людей з аварійного під'їзду почали виводити надвір. 15-ро мешканців поїхали до знайомих, вісьмох розмістили у відомчому профілакторії. Ось цей свідок трагедії першим прибіг до оселі, де рвонуло. Він і знайшов загиблих та пораненого хлопця.

Генадій Мазур, постраждалий:

- Побежал дальше - еще одного нащупал, то же самое - не дышит. Один стонал, второй был еще под развалинами.

Під завалами рятувальники знайшли три тіла - 18-річної винаймачки житла, студентки місцевого вишу, та двох хлопців. Їхній сусід - тяжко травмований.

Олег Бандурин, перший заступник Мелітопільського міського голови:

- В результате взрыва погибло три человека, находящиеся в этой квартире, а также в тяжелом состоянии доставлен житель соседней, 105-й, квартиры, в горбольницу номер 1.

Тяжко травмованого сусіда одразу прооперували, втім його стан залишається тяжким. Чому рвонуло - з'ясовує слідство.

Олександр Сичов, співробітник управління держслужби з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області:

- Были задействованы все службы города, в том числе, Горгаз, правоохранители, медики, В данный момент производится оперативно-следственные действия с целью выяснения причин взрыва.

Одне з припущень - вибух побутового газу.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.