Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Івано-Франківську п'яний майор міліції збив на переході жінку

20 жовтня 2014, 23:06
Дата ефіру/події: Понеділок, 20 жовтня 23:06

Удесятеро більше за норму. В Івано-Франківську п'яний міліціянт машиною збив на переході жінку. Одразу після зіткнення правоохоронець намагався втекти, втім, йому завадив натовп свідків. Обурені люди мало не лінчували водія.

П'яний міліціянт збив жінку просто на переході. Аварію бачили численні свідки.

Олена, свідок:

- Он ее сбил, протянул какое-то время на капоте, потом затормозил, она еще отлетела и перевернулась в воздухе. Он быстро вышел, взглянул, что там лежит человек, начал переодеваться, снял форму милиционера и одел спортивную куртку.

Оксана, свідок:

- Ми переходили пішохідну троє, вона впереді йшла, він збив, вийшов з-за руля і почав знімати сорочку з погонами і кидати в ту сторону.

Обурені побаченим люди одразу кинулися наздоганяти міліціянта, щоб він не втік з місця аварії. Викликали й правоохоронців. Інспетори одразу підтвердили, що кермував їхній колега, та сказати, п'яний він чи тверезий - не могли. Хотіли відвезти порушника на обстеження до наркодиспансеру, проте юрма не дала цього зробити й вимагала зробити експертизу на місці. Для надійності експерименту дали дихнути одному зі свідків, який стверджував, що багато випив. Перша спроба виявилася невдалою. Після зміни пристрою перевіряють винуватця ДТП.

Постраждалу жінку одразу ушпиталили. У неї струс головного мізку, розрив зв'язок, забиття м'яких тканин.

Постраждала:

- Ми почали йти по зебрі, і з тої правої сторони автобус почав зупинятися, а з цієї сторони зразу удар. Більше нічого не пам'ятаю. Лиш пам'ятаю голос подружки, яка кричала, чи я її чую, і потім уже швидка...

Вже наступного дня в міліції заявили - правоохоронця, що спричинив аварію, звільнять з органів.

Віктор Шкутов, керівник Івано-Франківського МВ міліції:

- За кермом транспортного засобу, який збив жительку Івано-Франківська, преребував діючий працівник міліції, оперативний черговий Івано-Франківського міського відділу. На сьогоднішній день призначено внутрішнє розслідування, тут безальтернативне звільнення з органів внутрішніх справ, оскільки встановлено, що він перебував у стані алкогольного сп'яніння за кермом.

30-річний майор міліції працював у правоохоронних органах з 2002-го року. Того дня кермував автомобілем знайомого, який під час поїздки сидів у салоні.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Духовная западенщина

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.