Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 23 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Черкасах вночі розстріляли чоловіка

5 листопада 2014, 23:01
Дата ефіру/події: Середа, 5 листопада 23:01

Нічний розстріл у Черкасах. У спальному районі напали на чоловіка. Від вогнепальних поранень він помер на місці. Правоохоронці вже шукають кілерів.

Що в них під вікнами скоєно жорстоке вбивство, мешканці цього будинку зрозуміли не одразу. Вже вранці їх шокувала новина про нічну стрілянину.

Марина, мешканка м. Черкас:

- Я толком ничего не видела, только слышала, была дома, слышала хлопки, очень похожи как салют, я и подумала, что это был салют, а потом лягла спать, а утром посмотрела в ленте новостей - все-таки это было убивство.

31-річний молодик мешкав у висотці неподалік. Офіційно ніде не працював. Приблизно о 23-й годині невідомі розстріляли його з автомата Калашникова. Сусіди кажуть - чули не лише автоматну чергу, загиблий також мав зброю.

Юлія Сергіївна, мешканка м. Черкас:

- За цим домом машина постраждала, вікно прострелили, а хто? Чи це ті, хто його ловив. У нього, кажуть, пістолет був, він був вооружоний.

У міліції вже розпочали кримінальне провадження за статтею "навмисне вбивство". Версій правоохоронці мають чимало. Припускають, що це були кримінальні розбірки. І шукають нападників.

Дмитро Грищенко, керівник сектору УМВС України в Черкаській області:

- На місці події було виявлено труп чоловіка, 31 року, місцевого жителя. Також було виявлено з місця події пістолет ПСМ, гільзи до пістолета ПСМ, також гільзи з автомата Калашникова. Наразі працює оперативна служба - працівники міліції по розкриттю даного кримінального правопорушення, встановлюються особи, які причетні до розкриття даного кримінального правопорушення.

Про нічну стрілянину у спокійному спальному районі нині нагадують лише плями крові, присипані піском.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.