Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 17 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Кривому Розі затримали особливо небезпечну банду

14 листопада 2014, 20:49
Дата ефіру/події: П’ятниця, 14 листопада 20:49

Злочинне угруповання, що скоювало особливо тяжкі злочини, нейтралізували на Дніпропетровщині. Озброєні молодики приїхали до Київської області й захопили бізнесмена. Відпустили за викуп. В інших регіонах України теж викрадали людей і грабували. Про спецоперацію, під час якої один із ватажків ледь не підірвав себе та правоохоронців, дивіться в ексклюзивному матеріалі.

Операцію із затримання шістьох бандитів, що оселилися у криворізькому отелі "Дружба", столичні УБОЗівці та місцева міліція провели вранці. Правоохоронці розповідають - злочинці намагалися захищатися. Під час штурму дивом не сталося вибуху.

Андрій Гречух, керівник Криворізького МУ міліції:

- Один из преступников оказывал сопротивление, при этом хотел использовать гранату Ф-1.

Ризикуючи власним життям, спецпризначенці та бійці батальйону "Кривбас" обеззброїли зухвальця. Це унікальне відео. Оперативник міцно тримає гранату без чеки і прямує до автівки, щоб у безлюдному місці її підірвати.

За кілька днів до штурму в Києві злочинці викрали бізнесмена. Отримавши чималий викуп, подалися на Дніпропетровщину і перейшли на нелегальний стан. Та правоохоронці стежили за переміщенням бандитів і врешті вирішили затримувати. Вже відомо: усі злочинці - вихідці з Кривого Рогу, хоч і мешкають у різних містах України. Кожного неодноразово засуджували за тяжкі злочини. На рахунку молодиків багато розбійних нападів, пограбувань і викрадень заручників.

Андрій Гречух, керівник Криворізького МУ міліції:

- Три пистолета. Два пистолета ТТ, один пистолет Стечкина. У них сейчас изымаем оружие и деньги, которые они получили за выкуп.

Загалом до складу угруповання входило восьмеро злочинців. Двох бандитів, які ще на волі, правоохоронці шукають.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.