Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Сумщині після бійки помер студент

20 листопада 2014, 23:33
Дата ефіру/події: Четвер, 20 листопада 23:33

Загадкова смерть 17-річного хлопця на Сумщині. Парубка привезли до лікарні нібито з алкогольним передозуванням. Та коли пацієнтові погіршало й він впав у кому - медики його обстежили. Результати шокували.

Непритомного хлопця до лікарні привезла швидка. Як пояснили медикам друзі - він трохи перепив. Та з кожною годиною пацієнтові ставало гірше.

Раїса Федченко, заступник керівника Конотопської районної лікарні:

- Картина алкогольного опьянения, она очень завуалировала эту ситуацию по черепно-мозговой травме,  вы понимаете, когда человек пьяный, ему капают, чтобы вывести из этой ситуации, но время все равно уходит.

Вже наступного дня парубка перевели до реанімації у стані глибокої коми. Комп'ютерна томографія показала забиття, набряк головного мізку, великий крововилив. Лікарі намагалися врятувати хлопця операцією.  

Раїса Федченко, заступник керівника Конотопської районної лікарні:

- Есть смещение головного мозга на 6 мм, что очень много. Ребенок очень тяжелый, что эти травмы, которые дали вот такое поражение мозга, они несовместимые с жизнью, скажем так, и что это была операция отчаянья.

Дізнавшись, що синові стало зле від чийогось удару по голові, батько звернувся до міліції.

Тетяна Кушнірова, помічниця керівника Конотопського МВ міліції:

- Працівники міліції виїхали на місце події та стали проводити слідчі дії, під час яких з'ясували, що в той день до села приїхала група молодих чоловіків з сусіднього району, між цими місцевими та сусідами виникла словесна перепалка.

Молодь з'ясовувала стосунки біля сільського  бару. 

Приятель загиблого:

- Його той, хто вдарив, ну, одвів в сторонку побалакать, один на один. Ми стояли шо то боком, почули 2 удара, резко повернулися, він уже лежав на полу, ми ж до нього підбігли, посадили на лавочку, ну, визвали фельдшера.

Та про побиття хлопці нічого не сказали. Фельдшер спробувала привести постраждалого до тями, а коли це не вдалося, викликала швидку. Молодики ж пішли по домівках. За тиждень у лікарні пацієнт помер.

Микола Лихобаба, завідувач Конотопського відділу судово-медичної експертизи:

- Фактично після заподіяння тілесних ушкоджень наступила смерть, а далі будуть проводитись слідчі дії, і з обвинуваченим якісь продовжуватись, обставини випадку.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за статтею "вбивство через необережність". Підозрюваному - 19-річному учневі сумського училища - загрожує до 5 років ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.