Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Не вдалося уникнути покарання водієві-вбивці у столиці

20 листопада 2014, 23:42
Дата ефіру/події: Четвер, 20 листопада 23:42

Дев'ять з половиною років за ґратами та позбавлення водійського посвідчення - такий вирок ухвалив Оболонський суд Києва призвіднику ДТП, яка сталася в березні цьогоріч. Тоді нетверезий водій Порше вбив трьох людей.

Престижний Порше на шаленій швидкості намагався проскочити перехрестя на червоний сигнал світлофора. Та ризикований маневр завершився фатально. Машина врізалася в Субару, а потім ще в  4 автомобілі. Свідками страшної аварії стали десятки людей. Вони одразу кинулися до потрощеного транспорту.

Поліна, свідок ДТП:

- Я доктор - сразу же пооткрывали двери, сразу открывать, никого вытащить было просто невозможно, все в таком положении были, что невозможно было дотронуться, все были в перекошенном положении.

Жінка, яка була на передньому пасажирському сидінні, загинула. Саме на її бік припав основний удар. Трьох людей забрала швидка.

Олександр, свідок ДТП:

- На задних сидениях были без сознания, после приезда медиков признаки жизни подавали, но потом сообщили, что парень погиб.

Свідки зіткнення твердили: поки випадкові перехожі витягали постраждалих, водій Порше намагався скрутити з машини номерні знаки, а потім почав заперечувати, що він сидів за кермом.

Олександр, свідок ДТП:

- Один из машины сразу исчез, а второй крутился возле машины, потом пошел, взял бутылку пива и смело утверждал, что он пассажир, что он не водитель - это не его машина, не причастен.

Та уникнути покарання водієві-вбивці не вдалося. Докази, висновки експертів і численні свідки аварії вказували на його вину. Розгляд резонансної справи у суді тривав трохи більше восьми місяців.

Олена Яхно, керівник відділу прокуратури м. Києва:

- Людина була у стані алкогольного сп'яніння, також важливий той факт, що він ніяким чином не намагався допомогти пораненим. Він просто стояв обабіч, пив пиво, і суд теж врахував цю обставину. Прокуратура цілком задоволена рішенням суду. Державний обвинувач вимагав 9 років позбавлення волі для для цієї людини, і суд задовольнив нашу вимогу.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.