Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Вбивство та самогубство через ревнощі на Київщині

26 листопада 2014, 22:28
Дата ефіру/події: Середа, 26 листопада 22:28

Кохання, що вбиває. Під Києвом 21-річний хлопець застрелив дівчину, котра хотіла розірвати з ним стосунки, а потім випустив кулю в себе. Деталі трагічного роману в нашому сюжеті.

Машину з увімкненими фарами та розкритими дверцятами посеред нічного шляху побачили інші водії. До автомобіля підійшли і вжахнулися.

Ірина Винокурова, кореспондентка:

- Тіла молодої пари виявили ось на цій дорозі неподалік бориспільської траси. Хлопець лежав біля машини, дівчина сиділа на передньому сидінні.

Згодом правоохоронці з'ясували - того вечора коханці зустрілися, щоб з'ясувати стосунки. Їздили нічним Києвом, зрештою вибралися за місто.

Світлана Коломієць, помічник керівника Бориспільського МВ міліції:

- Дівчина з хлопцем мали певні стосунки останні два роки, цього дня вона хотіла за ним розстатися, вони зустрілися, в транспортному засобі, коли вони їхали, дівчина почала переписуватись смс з іншим чоловіком, ймовірно, водій це побачив, між ними виник конфлікт через ревнощі, він дістав рушницю, здійснив постріл в неї, а потім вийшов з автомобіля і здійснив постріл в груди в себе.

Їй було 25 років. Дівчина приїхала до столиці із Запорізької області. Себе позиціонувала як модель. На Осокорках винаймала хорошу квартиру, втім ніде не працювала. Вбивці, вихідцю з Афганістану, було 21.

Світлана Коломієць, помічник керівника Бориспільського МВ міліції:

- Чоловік її дуже кохав, за показами її знайомої, він неодноразово їй погрожував, казав, що ти дістанешся тільки мені і більші нікому, я не дозволю, щоб ти була з іншими чоловіками, а цього вечора вона, як розповідає її подруга, хотіла розставити всі крапки над "і" і порвати ці стосунки.

Дівчина вже мала багатого залицяльника, що мешкає за кордоном. В її телефоні правоохоронці знайшли листування з ним саме того вечора, коли вона прийшла розірвати стосунки з молодшим кавалером. Та він її не відпустив.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.