Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Огляд ДТП у регіонах

16 грудня 2014, 21:15
Дата ефіру/події: Вівторок, 16 грудня 21:15

У Дніпропетровській області вантажівка наїхала на 28-річного пішохода. На Рівненщині під колесами Міцубіші загинув велосипедист. У Львові водій Ланоса перевищив швидкість і ледь не вбив себе та своєї родини.

Збив і помчав далі. Поблизу селища Братського на Дніпропетровщині під колесами ДАФа загинув 28-річний молодик. Після наїзду шофер не допоміг постраждалому, а лише додав газу. Закривавленого пішохода на узбіччі помітили інші водії. Вони й викликали швидку. Та дорогою до лікарні травмований помер. А вже за кілька годин після трагедії призвідника ДТП знайшли. Його затримали на блокпосту в Запорізькій області. 

Максим, водій ДАФа:

- Спускався в Братському - на спуск. На підйомі начало слаживать мене - скользкий асфальт. В тумані не замітив силует - збив. Я не поняв даже, шо збив. Просто в шокє продовжав двіжєніє дальше.

***
П'ятдесятидев'ятирічний пішохід загинув на Рівненщині. Аварія сталася неподалік села Великого Житина. Зі слів водія Ауді, чоловік йшов назустріч транспорту, й несподівано рушив через дорогу. Побачити людину завадило світло вантажівки. Від удару постраждалого відкинуло на узбіччя. Він помер ще до приїзду лікарів. Інспектори ДАІ з'ясували: перехожий перетинав проїжджу частину в забороненому місці.

***
І там само, в Рівненській області сталася ще одна смертельна ДТП. Під колесами Міцубіші загинув п'ятдесятичотирирічний велосипедист. Водій машини твердить - чоловік раптово з'явився на дорозі, тож уникнути зіткнення було неможливо.

Валерій, водій Міцубіші:

- Їхав з Рівного в сторону Костопільського кільця. Виїхав велосипедист, і я нічого не зміг вдіяти на дорозі.

Удар був такої сили, що власник двоколісного транспорта помер миттєво. Правоохоронці вивчають обставини аварії й вже призначили кілька експертиз.

***
Ціла родина дістала травм у нічній ДТП у Львові. Подружжя в тяжкому стані, 6-ти та 8-річним дівчаткам пощастило - у них легкі ушкодження. Як дізналися правоохоронці - голова сім'ї за кермом Ланоса під час обгону перевищив швидкість, не зміг вчасно загальмувати, і як наслідок - врізався у вантажівку. Легковий автомобіль дуже пошкоджений. Щоб витягти водія, довелося викликати рятувальників.

Віталій Туровцев, керівник відділу ГУ держслужби з надзвичайних ситуацій у Львівській області:

- Внаслідок сильної деформації автомобіля водієві було зажато нижні кінцівки, і без допомоги рятувальників не могли вивільнити його з понівеченого автомобіля. Тому на місце події було направлено рятувальне відділення, і з допомогою гідравлічних інструментів потерпілого було вивільнено з конструкції автомобіля.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.