Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Ціла родина отруїлася чадом на Сумщині

16 грудня 2014, 22:16
Дата ефіру/події: Вівторок, 16 грудня 22:16

Чергова трагедія, що сталася через вимкнення світла. Ціла родина отруїлася чадом на Сумщині. Подружжя ввечері пішло господарювати в літню кухню. Про закриту заслінку в димарі не знали, бо приїхали до батьків у гості. Побачити ж її не могли - в селі вимкнули електрику. З'ясувати, чому довго немає дітей, пішла старенька мати. Отруйне повітря за лічені хвилини вбило і її.

Голова родини прокинувся посеред ночі від яскравого світла. Та здивувався: в хаті нікого не було.

Микола Великодній, родич загиблих:

- Я-то всігда вставав у час, у пів-первого, а то у пів-другого, світиться, дивлюсь, у хаті, вийшов, а бабушка лежить, чого ти, кажу, вляглася.

Вибіг надвір до літньої кухні. Там і побачив уже мертвих близьких. Жінка лежала біля дверей, неподалік був і п'ятдесятичотирирічний син з дружиною. Діти приїхали напередодні допомогти по господарству, наступного ранку мали повертатися додому до Харківської області. 

Світлана Гречка, Підопригорівський сільський голова:

- Світло відключене було, повечеряли, і вони з бабушкой пішли в хату, а молоді залишилися в літній кухні, там прийняти ванну. Це вже ми так думаємо, що бабушка, відать, не дочекалась їх у хаті, пішла подивитись, що і пропала й бабушка.

Сергій Шиян, співробітник Сумигазу:

- Коли приїхали співробітники з газового господарства з газоаналізатором, який виявляє виток газу, ніде нічого не підтвердилося по поводу утечки газа.

Газовики дослідили приміщення та виявили можливу причину загибелі трьох людей - у закритому димарі водонагрівної колонки.

- Це заслонка зроблена самовільно, і вона тута не повинна була знаходитися. Це все самовільно зробили, яке привело до нещасного випадку. Вона була на даний час, коли зайшов хазяїн, вона була закрита.

Селян трагедія шокувала: родина була працьовитою й порядною. У трагедії люди звинувачують саме зникнення електрики.

Світлана Гречка, Підопригорівський сільський голова:

- Аби при світлі вони милися, там є якийсь клапан, який закриває витяжку, можливо, вони й не замітили, що воно закрите було, аби світло було, може, вони й відкрили б його, а так…

Наразі потрібні експертизи та перевірки проводить міліція. 

Руслан Цеханський, слідчий Лебединського МВ міліції:

- За даним фактом порушено кримінальне провадження за статею 115 ККУ - "умисне вбивство", однак на даний час вже проведено розтин та попередньо судово-медичний експерт може сказати, що причиною смерті являється отруєння угарним газом.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.