Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Під Одесою квартирант зарізав двох власниць житла

18 грудня 2014, 21:38
Дата ефіру/події: Четвер, 18 грудня 21:38

Зарізав двох жінок, бо запідозрив їх у крадіжці пенсії. Так квартирант розрахувався з господинями, в яких орендував квадратні метри. Після спільного застілля чоловік вирішив, що його обібрали. Скандал закінчився подвійним вбивством.

Кривавий злочин скоєно в селищі Олександрівці. П'ятдесятичотирирічний Василь нещодавно вийшов із-за ґрат. Відсидів шість років за статевий злочин. Власного житла не було, тож винайняв кімнату у двох самотніх жінок: матері й дочки. Того вечора разом пиячили. Подужали дві пляшки горілки на трьох. Чоловік вийшов надвір. Коли повернувся - запідозрив, що його обікрали.

Василь, підозрюваний:

- У мене були там 2,5 тисячі і картки. І картки пенсійні, чорнобильські. Дров попиляв, натаскав, приходжу, в карман: ні грошей, ні карток.

Зі слів чоловіка, він одразу кинувся до жінок. Спочатку до молодшої, що відпочивала на ліжку. Тоді ззаду на нього напала з ножем старша. Про свої дії затриманий розповідає, як про самооборону.

- Вот так вырвал нож и удалил сюда. Вот здесь, в этом месте.

Потім, стверджує підозрюваний, якимось дивом ніж потрапив до рук іншої жінки.

- Я у нее вырываю нож. Беру ей в горло, сердце и под лопатку.

Коли розправився з господинями, зателефонував до міліції. Щоправда, розповів зовсім іншу історію: повернувся додому, а там два трупи. Тож одразу запропонував правоохоронцям свою версію: жінки посварилися та вбили одна одну. Проте, згодом зізнався у скоєному.

Дмитро Головін, заступник керівника ГУ МВС України в Одеській області:

- Указанный мужчина задержан в порядке статьи 208 УПК Украины. Проводятся мероприятия по дополнительному сбору всех улик в отношении подозреваемого.

Розпочате кримінальне провадження за фактом вбивства двох людей. Підозрюваному загрожує до 15 років ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.