Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Заради будинку в центрі Миколаєва скоєно страшний злочин

18 грудня 2014, 22:26
Дата ефіру/події: Четвер, 18 грудня 22:26

Розчленувала за будинок. У Миколаєві 35-річна жінка вбила колишнього свекра та його брата заради квадратних метрів у центрі міста. Разом зі своїми поплічниками вбивця розкидала частини тіл по сміттєвих баках і закопала.

Це відео зі слідчого експерименту. Один із затриманих та підозрюваних у страшному вбивстві двох чоловіків спокійно розповідає, як діяв.

Затриманий:

- Ножовка уже была здесь, купили ж ее, и я так же само начал. То есть Наташа мягкие ткани, а кто кость перепиливал? Ну кто, я перепиливал. Сначала правая рука, затем голова.

Цей чоловік разом зі своїм приятелем погодився допомогти 35-річній знайомій. Жінка вирішила привласнити будинок колишнього свекра. Для цього господаря оселі вбили й порізали на шматки, які згодом розкидали по сміттєвих баках Миколаєва. Та про шістдесятишестирічного пенсіонера, котрого не було кілька місяців, почав розпитувати його брат. Розбійники намислили позбутися й його.

- Она пригласила, сказала, что все расскажет, и разыграли весь этот сценарий.

Тріо накинулося на чоловіка, щойно він переступив поріг квартири, в якій його чекала 35-річна містянка.

Віталій Гончаров, керівник УМВС України в Миколаївській області:

- Девушка должна была его ударить электрошокером, но он не сработал, один из помощников ударил убиенного камнем, второй нанес несколько ударво в грудь ножем, а девушка еще несколько ударов ножем в живот.

Після цього тіло п'ятдесятидев'ятирічного чоловіка розчленували й закопали. Та  довести справу до кінця жінці не вдалося: будинок у центрі міста, що коштує майже дві сотні тисяч доларів, вона не встигла продати. Нині головна фігурантка разом зі своїми помічниками затримана і свідчить. Правоохоронці й досі шукають деякі частини трупів. Кримінальне провадження розпочате за статтею "умисне вбивство". Злочинців можуть посадити за ґрати на 15 років або ж на довічно.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.