Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 22 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Жорстокі та загадкові вбивства 2014

1 січня 2015, 15:09
Дата ефіру/події: Четвер, 1 січня 15:09

Відрізані голови на Дніпропетровщині та страшна загибель родин на західній Україні. Ці моторошні історії наполохали країну. Наші журналісти були в місцях зухвалих убивств і спілкувалися зі свідками. Винуватці кількох трагедій вже затримані й відбувають покарання. Та не на всі питання щодо приголомшливих розправ знайдено відповіді.

Лютий 2014. Мешканка Кривого Рогу у своій оселі знаходить тіло брата з численними ножовими ранами. Невідомий вбивця голову своєї жертви прихопив із собою. Правоохоронці за короткий термін знайшли лиходія. 23-річного парубка вбив його приятель, на два роки молодший.

Віктор Бабенко, керівник ГУ МВС України у Дніпропетровській області:

- Він ходив з цією головою, показував своїм друзям, в пакетє носив цю голову. В ітогє ми цю голову знайшли, кощунство - в меморіалє "Вічної Слави загиблим воїнам під час Великої Вітчизняної війни." Мотив - те, що молодик свого часу дав проти друга свідчення в суді.

Тим часом у Першотравенську, так само на Дніпропетровщині, скоюють інше зухвале вбивство. П'яний 29-річний чоловік відтяв голову своєму батькові, а потім намагався вкоротити віку й собі, але не зміг. 

Олександр Голуб, заступник керівника Першотравенського МВ міліції:

- Было принято решение о его захвате, 4 сотрудника милиции обезвредили данного преступника и задержали.

***

Вбиті чоловік і жінка, а також троє дітей. Усіх пострілом у голову. Мертву родину знайшли в середині грудня  в Микуличині, на Прикарпатті.

Едуард Савін, свідок:

- Лежали в ряд один біля одного, і побачив того хлопчика, шо якраз був на дорозі, мені кричав.

Родина приїхала до Микуличина з Чернівців. Нині в міліції вважають: мати застрелила своїх дітей, чоловіка й врешті вбила себе. Проте, слідство ще триває.

Ігор Настасяк, прокурор Івано-Франківської області:

- Головна версія - це те, що діти були вбиті батьками, а батьки скоїли самогубство. Або принаймні один з них скоїв самогубство. В нас є підстави думати про те, що є певні відхилення в психіці.

***

І схожа історія сталася в квітні. В селі Веряці, що на Закарпатті, у приватному будинку сусіди знайшли мертвими всіх членів родини: бабуся, батько, мати і двоє маленьких дітей були зарізані.

Отець Михаїл, настоятель парафіяльної церкви:

- Хороша сім'я була, порядна така. Мама в церкві була. Мама його, що вбита, прекрасна християнка, порядна жінка, роботяща.

Мар'яна, родичка загиблої:

- Поганого вони ніколи нічого не робили, не можу такого повірити, що сталося, то ужас страшний.

У міліції припускали, що сім'ю вбили вороги, проте ножа знайшли поряд з батьком. Тож поки основна версія та, що саме голова родини зарізав через ревнощі дружину, і вже потім дітей, матір і себе.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.