Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 18 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Кривава розправа в Полтаві

15 січня 2015, 21:17
Дата ефіру/події: Четвер, 15 січня 21:17

Пограбував магазин, аби скоїти ще тяжчий злочин. У Полтаві п'яний чоловік удерся до крамниці, але не по гроші, а по ножа. Перед очима численних свідків зловмисник проштрикнув груди двом випадковим перехожим.

Ніч. За 15 хвилин до другої. У крамниці кілька покупців. До приміщення вбігає чоловік, нахабно кидається за стійку, хапає ножа. Під німе спостерігання трьох чоловіків виходить на вулицю.

- Положи нож, ты что, ненормальный?

- Конечно, ненормальный.

У цей час на зупинці поряд сварився гурт чоловіків. Зав'язалася бійка. Грабіжник із ножем кидається до двох із них і без зайвих слів штрикає у груди. Поки свідки викликають швидку, різун утікає. Уже за кілька хвилин на місці - бригада медиків.

Людмила Тернова, лікар центру екстреної медичної допомоги м. Полтави:

- У одного из них было проникающее ножевое ранение в область сердца, от которого пострадавший скончался, к сожалению, до приезда скорой помощи. У второго была колото-резанная рана в область грудной клетки в районе 4-5 ребра, предположительно тоже задето сердце, и большая кровопотеря.

Переливання крові на місці, киснева маска - і тяжко пораненого вдається довезти до лікарні. Чоловіка прооперували, але чи виживе пацієнт - медики поки не прогнозують. Його кривдник тим часом уже свідчить оперативникам. Далеко втекти нападник не зміг - на одній із вулиць його наздогнала міліція.

Роман Запорожець, співробітник управління ДСО м. Полтави:

- Висловлювався брутальною лайкою, сказав, що нічого не знає, не може нічого пояснити, з якими обставинами він тут знаходиться, чому він біжить о другій годині ночі.

Затриманого повернули на зупинку. Свідки відразу впізнали різуна. Менш ніж за годину правоохоронці мали всі докази.

Костянтин Лук'яненко, керівник відділу прокуратури Полтавської області:

- На сьогоднішній день вилучені речові докази, а саме знаряддя вчинення злочину. Даний факт, на щастя, був зареєстрований технічними засобами, які були встановлені в торговій точці. Так що у нас зібрано достатньо доказів про вчинення злочину саме цією особою.

Слідчі з'ясовують - через що посварилися чоловіки. Утім, покарання за такий жорстокий злочин 35-річному чоловікові це все одно не пом'якшить, кажуть у міліції. На карбі затриманого вже є судимість - за пограбування. Нині - зумисне вбивство та замах на вбивство. У суді не відкидають і максимальної кари.

Василь Лялин, співробітник УМВС України в Полтавській області:

- Санкция статей, инкриминированных подозреваемому, предусматривает лишение свободы на срок от 10 до 15 лет, а также не исключает назначения пожизненного заключения нашему подозреваемому.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.