Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Вінниці винесли вирок братам-розбійникам

3 березня 2015, 22:39
Дата ефіру/події: Вівторок, 3 березня 22:39

Одинадцять років позбавлення волі за замах на таксиста отримали двоє мешканців Вінниці. Двоюрідні брати, напідпитку сівши до машини, завдали водієві 13 ножових поранень. Та чоловік дивом вижив.

Двоє молодиків підсіли до 39-річного таксиста ввечері. Попросили підвезти до гаражного кооперативу. Коли водій приїхав за вказаною адресою, його почали бити ножем. Шофер намагався захиститися, та пасажири лише продовжували завдавати ударів. Врешті, опір змусив злочинців втекти. Закривавленого чоловіка побачили випадкові свідки й викликали міліцію. 

Олег Гавинський, анестезіолог Вінницької міської лікарні №2:

- Хворий доставлений у вкрай важкому стані, з внутрішньочеревною кровотечею внаслідок колото-різаних ран черевної порожнини, грудної клітини, також проникаюча рана гайморової пазухи зліва.

Медики нарахували на тілі пацієнта тринадцять ран. Чоловіка дивом вдалося врятувати. Правоохоронці по "гарячим слідам" затримали двох молодиків. 

Юрій Педос, перший заступник керівника УМВС Вінницької області:

- Неподалік від місця вчинення злочину несли службу по охороні громадського порядку дільничні інспектора вінницької міської міліції, які і затримали даних зловмисників. Ними виявились брати, двоюрідні, одному 21 рік, другому 17 років. В подальшому вони були арештовані, їм була висунута підозра за статтею - замах на вбивство КкУ.

Обидва брати вже потрапляли в поле зору правоохоронців. Старший мав судимість за розбійний напад. Молодший на той час саме відбував умовне покарання за побиття дівчини. Одразу після затримання підозрювані зізналися у скоєному. Кажуть - чоловіка планували просто пограбувати.

Затриманий:

- Сел в машину с ним на остановке, сказал, что надо ехать на гаражи. Когда приехали на место, нанес ножевые ранения в область живота.

Але під час проведення слідства, яке тривало майже рік, підозрювані змінили покази. І під час судового засідання провини за свої вчинки не визнали. Щоправда, це аж ніяким чином не вплинуло на вирок суду. Найближчих одинадцять років брати проведуть за гратами.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.