Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Школяр з Дрогобича образився на батьків і повісився

27 березня 2015, 22:38
Дата ефіру/події: П’ятниця, 27 березня 22:38

12-річний школяр повісився в Дрогобичі, що на Львівщині. Дитина залишила записку, в якій нарікає на брак любові з боку батьків. Складнощів у школі та з однолітками хлопчик не мав. Міліція розпочала кримінальне провадження і з'ясовує всі обставини фатального кроку.

У Дрогобицькій гімназії, де навчався Андрій, його смертю всі вражені. Хлопчик був радісною й успішною дитиною. Його класний керівник розповідає: востаннє бачила учня в п'ятницю - перед канікулами. Він був веселий. Що сталося наступного дня, вчителька не добере.

Леся Пирин, класний керівник загиблого:

- Щоб він мав конфлікти в класі - ні. Не мав. Дитина припильнована. Дитина зацікавлена в навчанні. Я знаю, ну хвилювався, звичайно, як кожна дитина, коли щось не знав, щось виходило, щось не виходило.

Андрій повісився в квартирі на спортивному канаті, коли нікого не було вдома. Тіло виявила старша сестра.

Наталя Постойко, керівник відділу Дрогобицького РВ міліції:

- Зі слів батьків знаємо, що хлопець був в загальному дитиною доброю, однак слабохарактерною. І всі зауваження сприймав надто близько. Обіжався, міг не говорити з батьками після зауваження.

За неофіційною інформацією, хлопець залишив прощальну записку, в якій нарікав на брак любові від батьків. Незадовго до смерті в соцмережі написав, що життя - то суцільний біль. У школі про клопоти в родині нічого не знали.

Леся Пирин, класний керівник загиблого:

- Батьки займалися дитиною. Я знаю, що дитина додатково займалася англійською мовою, дитина ходила на футбол. Батьки відвідували батьківські збори. 

Сусіди розповідають: сім'я порядна й доброзичлива, жодних скандалів ніколи не чули. Тож і гадки не мають, що могло стати причиною самогубства дитини.

Марія, сусідка:

- Дуже гарний хлопчик, красивий, добрий був, гуляв весь час тут, в подвір'ї, з дівчатами, з хлопчиками. 

Чому шестикласник укоротив собі віку, з'ясовують правоохоронці. Вони розпочали кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство". Одна з версій - доведення до самогубства.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Не правда він мій друг і ніколи би не повісився я знаю всю правду а ви брешити це не правда
Назар 04.04.2016, 22:22 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.