Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На цвинтарі у Тернопільській області знайшли страшний сюрприз

21 квітня 2015, 21:32
Дата ефіру/події: Вівторок, 21 квітня 21:32

Новонароджене мертве немовля на кладовищі! Страшну знахідку, закопану на могилі родичів, побачив мешканець Тернопільщини. Викликав правоохоронців. Пошуки матері, що таке скоїла, тривали тиждень. Нею виявилася 37-річна мешканка села Гуштина. Жінка народила ще у жовтні. Дівчинка на світ з'явилася мертвою, це підтвердили судмедексперти. Але про смерть дитини породілля нікого не сповіщала, не була на обліку й у поліклініці. Тому поховала немовля самостійно, бо не мала грошей на церемонію. Запевняє - помилилася могилою, думала, що ховає поряд зі своїми родичами. Усі ці факти перевіряють слідчі.

Володимир Гороб'як, керівник Борщівського РВ міліції:

- Жінка на вихованні має декілька дітей, фактично сім'я малозабезпечена, це десь і стало підставою цього, що не проводилися похорони, як в нас зазвичай здійснюються, а поховання вона фактично здійснила сама. Жінка фактично не працює, а чоловік заробіток, який приносить до хати - це є сезонні заробітки, скажемо так, від нерегулярної праці.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.