Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Кабмін затвердив нового голову фіскальної служби

5 травня 2015, 23:12
Дата ефіру/події: Вівторок, 5 травня 23:12

Податкова реформа, викорінення корупції на митниці та значне кадрове чищення. Сьогодні на брифінґові в Кабінеті міністрів Наталя Яресько представила новопризначеного керівника Державної фіскальної служби України, який обіцяв зміни в податковій царині вже найближчим часом.

Це був перший за часів незалежності прозорий добір керівника однієї з найголовніших для держави органів. На вакансію головного податківця претендувало 67 кандидатів. Після ретельного відсівання та особистих співбесід комісія визначила дві кандидатури й направила на розгляд прем'єр-міністра.

Наталя Яресько, міністр фінансів України:

- Цими кандидатурами були Роман Насиров та Андрій Коломієць. Сьогодні на позачерговому засіданні Кабміну затвердив новим головою ДФС - Романа Насирова.

Прем'єр дав новообраному керівникові та його заступникам тримісячний термін для реальних змін у роботі фіскальної служби.

Роман Насиров, керівник державної фіскальної служби України:

- В мене є і стратегія, і тактика, як зробити, як запровадити ті необхідні зміни для країни, для ДФС. Як зробити для всіх платників податків однакові умови. Це велика робота.

Роман Насиров переконує - самотужки всіх труднощів не здолає. Закликає до скоординованої роботи Верховну раду, правоохоронні органи й уряд. У своїх перетвореннях новий очільник фіскалів спиратиметься на досвід розвитку галузі в країнах Європи.

Роман Насиров, керівник державної фіскальної служби України:

- Є багато світових прикладів, ми залучаємо локальних і іностранних фахівців. Ми дуже ретельно дивилися на досвід, який був і в Словаччині, і в Прибалтійських странах, і в Грузії. Ми попитаємся побудувати дійсно... Ніколи немає ідеальної системи оподаткування, але дійсно якісну прозору і найкращу систему для України.

Міністр фінансів не приховує - покладає на нового головного податківця великі надії. Чи виправдає Роман Насиров ці сподівання, покаже осінь - саме тоді планують почати податкову реформу.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.