Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Кіровоградщині мати кинула напризволяще немовля, дитина загинула

26 травня 2015, 23:04
Дата ефіру/події: Вівторок, 26 травня 23:04

Фатальна безвідповідальність призвела до лиха в Олександрії, на Кіровоградщині. Восьмимісячне немовля померло і п'ять діб пролежало у квартирі. Мати хлопчика поїхала у невідомому напрямку, а малюка залишила на власницю квартири.

В міліцію про моторошну знахідку повідомили сусіди власниці квартири. Люди кажуть - занепокоїлися, коли довгий час не чули дитячого крику.

Валерій Онищенко, сусід:

- Ребенок часто плакал, раньше плакал. Мне сожитель говорил, у него зубки резались. И как-то потом не стало. Дианы когда не было, то я еще слышал, потому что видел - этот нес молоко, сожитель ее. Ну после того я перестал слышать. Я думал, Диана забрала своего сына.

Врешті люди навідалися до квартири і побачили страшне - мертве немовля. Тепер мешканці будинку кажуть - не розуміють, чому Діана, мати хлопчика, залишила малюка на господарку житла. Адже місцеві її квартиру називають не інакше, як кублом.

Тетяна, сусідка:

- Притон, да. Тут одні алкаші і наркомани були. Лазили туди-сюди.

Cусіди розповідають: жінка виховувала сина одна. Її чоловік відбуває покарання у в'язниці. Незважаючи на все, дитинча росло здоровим. Допоки мати не покинула його в кублі пияк.

Оксана Онищенко, сусідка:

- Хорошенький. Йому 8 місяців було, хороший, і повненький. Та взагалі хороший хлопчик. Така дитина була, хорошо розвивалась, і мати хорошо ухажувала. Чого вони сюди прийшли, я не знаю.

Наразі матір маленького Кирила шукають і хочуть притягти до відповідальності. Крім того, в прокуратурі збираються перевірити соцпрацівників, які мали навідуватись до немовляти.

Алла Мороз, керівник відділу захисту прав та свобод дітей прокуратури Кіровоградської області:

- Прокуратурою області одночасно надається оцінка повноті вжитих заходів з боку соціальних служб, які не бачили впродовж 7 місяців дану родину і до їхнього поля зору вона не потрапляла. На даний час триває службова перевірка.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.