Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 1 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Найбільші пригоди на автошляхах

6 липня 2015, 23:06
Дата ефіру/події: Понеділок, 6 липня 23:06

За добу в України сталися 98 аварій. У них загинули 12-ро людей, травмовано - 125.

Одеська траса. 7-ма ранку. Батьки разом з донькою своїм Мітсубіші їдуть на відпочинок. На зустрічній водій Мазди втрачає кермо і на швидкості таранить їхнього позашляховика. Джип кілька разів перекидається. Машину знищено. Диво, але в людей ні подряпинки. І хоч відпочинок зіпсовано, вони неймовірно щасливі, що вижили.

***
У Києві водій Шевроле дивом уцілів після зіткнення з електроопорою. Пізно ввечері чоловік мчав проспектом. Якоїсь миті не втримав керма. Машина знесла металевого відбійника та врізалася у стовпа. Транспорт розтрощено. Водій живий. Утім, розказати деталі аварії 24-річний молодик зможе ще нескоро - з відкритими переламами нижньої і верхньої щелепи медики забрали чоловіка до лікарні.

***
Як потрапити під колеса машини й уціліти? Тепер знає молода дівчина-перехожа. Приблизько опівночі вона мала намір перетнути перехрестя у столиці. Разом з іншими чекала на сигнал світлофора.

Олексій, свідок:

- Почули грохіт якійсь і буквально за секунду машина опинилася на тротуарі і ледь не наїхала на пішоходів. Це був молодий чоловік і дівчина. Хлопчина відразу відскочив в праву сторону.

Ногу дівчини затягло під бампера. Ще кілька метрів машина волочила бідолашну тротуаром. На диво - вона постраждала мінімально. Медики оглянули дівчину, обробили подряпини і відпустили. А ось і винуватець аварія. На пішоходів наїхала біла Тойота. Її 19-річний водій Євген пояснює - сам став жертвою ДТП.

Євген, водій Тойоти:

- Здесь был красный свет, я скинул скорость приблизительно до 20-30 километров, подкатился к светофору, загорелся зеленый свет, когда я катился. Я поехал со второго ряда. Соответственно из-за машин я не видел машину, которая пролетала на красный свет.

Коли потік машин рушив, перехрестя ще перетинав чорний Ренджровер. Водії встигли загальмувати. Усі, крім Євгена.

Євген, водій Тойоти:

- Нажал на тормоз, но все равно вылетел на тротуар, машина заблокировалась, пахло горелым, началась паника.

Євгена разом з його молодою супутницею з машини витягли перехожі. Всі цілі. Молода пара вийшла і з розбитого Ренджровера. І тут почалася плутанина. Хто був за кермом? Свідки бачили дівчину - молоду і п'яну. Вона першою вийшла з водійських дверцят і почала лаятися. Пізніше її супутник переконував інспекторів - керував автомобілем він. Хто насправді вів транспорт та спричинив складну аварію - правоохоронці ще з'ясовують.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.