Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Росіянин порубав сокирою шістьох дітей і вагітну жінку

4 серпня 2015, 21:50
Дата ефіру/події: Вівторок, 4 серпня 21:50

Жахлива трагедія в Росії. У Нижньому Новгороді батько порубав сокирою шістьох своїх дітей і вагітну дружину. Страшна історія обростає все новими деталями. Чому, на думку родичів, 53-річний Олег Бєлов скоїв страшний злочин і де зараз дітовбивця?

Тіла шести маленьких дітей і їхньої матері знайшли у квартирі на другому поверсі в одному зі спальних районів Нижнього Новгорода. Поліцію викликала бабуся багатодітної родини. Донька Юля кілька діб не відповідала на телефонні дзвінки. Не прийшли до дитсадка й малюки. 

Олена Воєводіна, слідчий СК РФ у Нижньогородській області:

- 25 июля дети перестали посещать дошкольное учреждение, о чем сегодня его сотрудниками было сообщено в правоохранительные органы. При проверке семьи по месту жительства входную дверь в квартиру никто не открыл. Соседи пояснили, что накануне видели отца семейства, который ушел в неизвестном направлении.

Правоохоронці, які зайшли до квартири, де жила багатодітна родина, довго не могли прийти до тями від жаху. Все помешкання було у крові і людських рештках, загорнутих у поліетилен. З'ясували, батько родини - Олег Бєлов - убив чотирьох своїх синів, двох доньок і вагітну дружину, яка у грудні мала народити ще одного малюка. Мати Юлі - Валентина Іванівна - каже: зять психічно-хворий, і вона давно благала доньку покинути його. 

Валентина Зайцева, бабуся дітей:

- Вообще, как сказать - агрессивен, и последнее время она мне говорила, что один мат сплошной и ругань, и она мне сама присылала фотографии с гематомами на руке. В больнице она лежала в железнодорожной, ей голову зашивали. Обухом от топора он ей расчленил голову в 10-м году. Я и в милицию обращалась, и все с рук сошло. У нас оказывается, это можно. Пока не убьют. А вот убили. И народу полно.

Олега Бєлова, підозрюваного у страшному вбивстві, уже затримали. Нині він в одній з психіатричних клінік міста.

Валентина Зайцева, бабуся дітей:

- Они стали вегетарианцами, хотя когда они познакомились, был спокоен и ел мясо. Мои котлеты жареные ему очень нравились.

Розчавлена горем жінка каже - незадовго до вбивств Олег почав відвідувати якусь секту, й саме через це, на її думку, вирізав усю свою сім'ю. Фанатик міг виганяти в такий спосіб диявола з рідних. Слідчі порушили кримінальну справу. Обіцяють посадовити дітовбивцю за грати на довічно.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.