Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 22 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Черкащині мати-п'яниця занапастила вже друге немовля

8 вересня 2015, 21:29
Дата ефіру/події: Вівторок, 8 вересня 21:29

Моторошна трагедія на Черкащині. Під час пожежі в будинку загинуло 4-місячне немовля. Мати та ще одна її донька, якій 4 рочки, зараз в опіковому відділені. Жінка переконує, що біда сталася через забавки з вогнем дитини, яка вижила. Але сусіди, які добре знають родину, жінці не вірять, вони переконані, що немовля згоріло через пияцтво власної матері.

Обгорілі, чорні стіни та розкидані на подвір'ї речі. Усе це нагадує про трагедію в невеличкому селі Васильків. Палала хата родини Швець. У вогні загинуло немовля. Сусіди впевнені - в усьому винна мати дитини.

Марина Радченко, сусідка:

- Вона наче курила, кажуть, шо з веранди осьо почало горіть воно, оце так. Я приїхала з роботи - тут вже пожарніки були, вони вже тушили, дитина була в хаті, вона встигла тільки старшу врятувать.

Нині жінка зі старшою донькою в лікарні. Горе-мати твердить - зайнялося через дитячі пустощі з сірниками. А врятувати крихітку Аліну просто не встигла.

Анна Швець, мати загиблої дитини:

- Я просто не змогла, я вже ногами ту виносила, ноги попекла, в мене дуже великі рани на ногах, і руки попекла, бо я її хапала, і штори погоріли, в мене хата згоріла.

Чотирирічну обпечену Христинку вже прооперували. Нині її стан стабільний, але тяжкий. Лікарі закликають небайдужих людей допомогти маленькій пацієнтці та здати кров.

Роман Похилюк, лікар 1-ї міської лікарні м. Черкас:

- Планується трансфузія електролітів, у препаратах крові є велика необхідність, на станції переливання крові не завжди є в наявності, тому просимо небайдужих людей звернутись на станцію переливання крові.

Тим часом у селі вже шукають тимчасове житло для погорільців. А в сільраді вирішують - чи позбавити жінку материнських прав. Адже торік родина вже ховала немовля. За неофіційною інформацією, померла дитина від страшної інтоксикації, адже була на грудному вигодовуванні у п'яної неньки.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
То не мати,а нелюд. Навіть тварина,не вбиває своїх дітей. Забрати дитину,а її до в'язниці. Здоров'я Христинці
Ірина 08.09.2015, 22:20 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.