Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 16 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Прем'єра серіалу! Справжні детективи - Колін Фаррел, Вінс Вон, Тейлор Кітч, Рейчел МакАдамс - на НТН

29 вересня 2015, 16:34
Дата ефіру/події: Вівторок, 29 вересня 16:34

У понеділок, 5 жовтня, о 23:45 на телеканалі НТН відбудеться довгоочікувана прем'єра другого сезону серіалу "Справжній детектив". Цього разу слідство ведуть - детективи Рей Велкоро (Колін Фаррелл), Пол Вудро (Тейлор Кітч), Ені Беззерідес (Рейчел МакАдамс) і професійний злочинець Френк Семіон (Вінс Вон). Картина стане приголомшливим відкриттям для всіх любителів непростого сюжету і битви сильних характерів.

Серіал йтиме на НТН - понеділок - четвер о 23:45, по одній серії.

Про серіал: Події розгортаються навколо смерті Бена Каспара, корумпованого мера промислового містечка Вінчі в штаті Каліфорнія. 52-річний чоловік був жорстоко вбитий в розпал підготовки до підписання доленосного транспортного договору, який повинен був назавжди змінити ситуацію з автострадою регіону. Вбивство не останньої в місті людини - розпорядника бандитських грошей, зіпсованого збоченця, що знає занадто багато про занадто багатьох, - піднімає на вуха все місто. Хтось втратив на цьому гроші, хтось - компрометуючі документи. Тому упійманням вбивці доручено зайнятися відразу трьом детективам з різних департаментів - Рею Велкоро (Колін Фаррелл), Полу Вудро (Тейлор Кітч) і шерифу Ені Беззерідес (Рейчел МакАдамс). По ходу розвитку сюжету до поліцейських приєднується партнер зниклого - Френк Семіон (Вінс Вон) - професійний злочинець, який прагне почати легальний бізнес. Кожен з учасників епопеї розігрує свою партію в цій мережі змови і зради. Розслідування виводить до неприємних для глав міста результатів, що робить слідчих незручними свідками...

Головні герої серіалу "Справжній детектив-2"

Колін Фаррелл зіграє дискредитованого детектива Рея Велкоро. Рей розривається між своїм начальником у корумпованому поліцейському департаменті і главою мафії, на "гачку" якого він сидить.

Герой Вінса Вона, Френк Семіон, боїться втратити свою кримінальну імперію і прагне перейти в законний бізнес. Однак ця спроба зводиться нанівець після вбивства його партнера Бена Каспара.

Рейчел МакАдамс виступатиме в ролі суворого шерифа Ені Беззерідес. Не можна сказати, що її минуле було таким уже гладким, внаслідок чого вона неодноразово напивалася і захоплювалася азартними іграми.

Тейлору Кітчу належить зіграти досвідченого військового ветерана 28-ми років Пола Вудро. Колись він працював дорожнім патрульним на мотоциклі. Але від служби був відсторонений за домагання до жінки, яку зупинив, підозрюючи у водінні в нетверезому вигляді.

Келлі Райлі - колишня актриса Джордан, дружина Френка Семіона, героя Вінса Вона, допомагає своєму чоловікові по бізнесу.

Цікаві факти:

- "Справжній детектив" спочатку замислювався як телесеріал-антологія. У кожному сезоні розгортається нова історія, що сюжетно не пов'язана з іншими. Тому акторський склад "Справжнього детектива-2" повністю змінився. Як можливі виконавці головних ролей в пресі називалися Бред Пітт, Крістіан Бейл, Кейт Бланшетт, Хоакін Фенікс, Джош Бролін, Гаррет Хедлунд, Майкл Фассбендер, Джессіка Честейн, Елізабет Мосс. У підсумку основних персонажів зіграли Колін Фаррелл, Рейчел МакАдамс, Тейлор Кітч, Вінс Вон і Келлі Райлі.

- На відміну від першого сезону серіалу, всі епізоди якого були поставлені одним режисером - Кері Фукунагою, серії другого сезону знімалися різними постановниками: Джастіном Ліном (автором "Форсажів"), Деніелом Еттіесом, Янусом Мецем Педерсеном та Мігелем Сапочніком. Фукунага залишився в проекті як виконавчий продюсер.

- Робота над другим сезоном "Справжнього детектива" стартувала в листопаді 2014 року. Зйомки проходили в Каліфорнії, причому знімаючи в Лос-Анджелесі, творці серіалу обмежилися показом промислових кварталів міста та провідними до його околиць автострадами. Основна ж частина знімального процесу проходила на півдні штату і тихоокеанському узбережжі вище Малібу.

- З головною роллю в продовженні "Справжнього детектива", Колін Фарелл отримав можливість довести, що він все ще серйозний драматичний актор, а не просто черговий голлівудський красень зі стандартним набором м'язів і в міру брутальною фізіономією. Заради ролі Рея Велкоро Колін набрав цілих 20 кг. За словами актора, йому було дуже цікаво подивитися на себе в такій вазі. Хоча готуватися до цього було вкрай важко. Гамбургери і солодкі напої щодня - таку дієту здоровій людині витримати складно. Перші дні шкідлива їжа була в задоволення, а потім Колін навіть дивитися на неї не міг.

"Справжній детектив-2 / True Detective-2"

Країна: США

Рік:2015

жанр: детектив

Кількість серій: 8 серій

Режисери: Джастін Лін, Янус Мец Педерсен, Мігель Сапочнік, Деніел Еттіес

Автор сценарію: Нік Піццолатто

Продюсери: Мік Анісето, Річард Браун, Лі Кеплін, Керол Кадді, Кері Фукунага та інші

У ролях: Колін Фаррелл, Рейчел МакАдамс, Тейлор Кітч, Вінс Вон, Келлі Рейлі

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.