Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 18 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Звірячий злочин людей проти тварин у Києві

3 березня 2016, 23:24
Дата ефіру/події: Четвер, 3 березня 23:24

Отруїли, а потім - застрелили! У спальному районі столиці - на Позняках - догхантери жорстоко познущалися з безпритульних собак. Тутешніх чотирилапих люди любили і підгодовували. Мало того, тварини були щеплені й доглянуті.

Киянка Любов за звичкою несе смачненьке своїм безпритульним підопічним, які живуть поблизу. Та коли побачила своїх чотирилапих улюбленців у калюжі крові - спочатку навіть не повірила. Але собак справді хтось жорстоко вбив.

Любов, киянка:

- Если уж человеческая жизнь ничего не стоит, то собачья, по их мнению, этих живодеров, уродов, по другому не могу сказать. Ну это просто, ну это, нет слов у меня, извините.

Мешканці навколишніх будинків зранку чули дивні ляски, та ніхто не запідозрив, що це звуки пострілів. Про мертвих псів батькам розповіли школярі. Діти натрапили на вбитих тварин, коли поверталися з уроків.

Марина, зоозахисниця:

- Дети кормили этих собак, дети ходили здесь тоже, женщины пожилые, это вообще стресс. А они их в упор застрелили.

На місце безжальної розправи приїхала й керівниця притулку для тварин. Разом із полісменами обстежили місце злочину, та Олександра переконана: далі формального протоколу справа не піде, і вбивць чотирилапих не шукатимуть.

Олександра Мезинова, керівник притулку для тварин:

- Если уже стреляют в черте города по животным, то о чем вообще можно говорить? То есть завтра ребенок пойдет через эту территорию, и кто-то будет стрелять по собакам, и ребенок просто погибнет, или как вообще?

Люди кажуть, що розстріляли сімох собак, а одного пса отруїли. Саме він і вижив.

Рустам Паш'ян, ветеринар:

- Предположительно отравление И.....ом - препаратом, использующимся у людей для лечения туберкулеза.

Ветеринар припускає, що й інших тварин спочатку потруїли, а вже потім цинічно розстрілювали впритул. Отруєний пес одужає вже за кілька днів, та чи не повернуться живолупи завершити свою криваву справу?

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Есть отличное средство против бродячих собак.
10 таблеток ИЗОНИАЗИДА 300мг + 1 таблетка МЕТОКЛОПРОМИДА добавляем это в шайбочку ливерки, паштета, фарша, или сосиску и адресно кормим бродячий биомусор. Это для одной бродячки.
Быстро, эффективно, а главное - БЕЗОПАСТНО для ЛЮДЕЙ и детей.
DogLover 14.01.2019, 14:14 ответить
А де там тварини? Чи собаки? Бачу лише небезпечне біосміття, яке нікому не потрібне. Непотрібне, тому що, якби було потрібним, то забрали б цей непотріб до себе додому, а не недоїдками на вулиці вигодовувати.
Хто це зробив - Людина, так, саме так, з великої літери Л. А ці пришелепкуваті мразоти-псинофілки, нехай будуть розірвані своїм улюбленим бродлом.
DogLover 14.01.2019, 14:10 ответить
Бродячих псов необходимо тотально уничтожать.
Эколог 02.01.2017, 19:44 ответить
Пусть себя потравят, уроды!!!
Лена 07.03.2016, 09:51 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.