Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 15 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Кран, який впав в Умані, вбив жінку та покалічив двоїх дітей

22 квітня 2016, 00:38
Дата ефіру/події: П’ятниця, 22 квітня 00:38

Жінка загинула, а двоє маленьких дітей у тяжкому стані у лікарні. Усі вони їхали в позашляховику, на який впав будівельний кран. Лихо сталося в Умані на Черкащині. Величезна техніка їхала повз завод, де будували елеватор для зерна.

Ця проламана стіна - все, що залишилось на місці моторошної аварії. Трагедія сталася на дорозі біля заводу, передбачити лихо було неможливо.

Єгор Бабак, кореспондент: 

- На цьому заводі збирали елеватор для зерна. А повз проїзжла машина. За сумним збігом оставин, стріла цього крану впала на автомобіль. В результаті жінка-пасажир загинула на місці.

Їй було 56 років. Вона працювала головою сільської ради в Острівці, що неподалік Умані. До міста вона приїхала по роботі. У машині їхала не сама, в салоні перебували ще й діти. Двох травмованих малюків спочатку привезли до міської лікарні.

Петро Степанець, завідувач нейрохірургії Уманської міської лікарні:

- Двоє діточок по 3 і 5 років. Потрапили з важкими черепно-мозковими травмами. Були визвані фахівці додатково з обласної лікарні з Києва. Для подальшого - лікувальний заклад міста Києва.

Мати дітей не постраждала. А от водія доправили до обласної лікарні. У поліції розпочали кримінальне провадження через порушення правил безпеки під час виконання небезпечних робіт.

Леся Усенко, речниця Уманського відділу поліції:

- Встановлено директора підприємства, проводяться заходи щодо вилучення їхньої документації. З'ясування обставин та причин падіння даного крану.

Потрапити на завод або ж поспілкуватися з його працівниками нам не вдалося. Побачивши телевізійну камеру, вони наче води у рот набрали.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
чому в нас речники всі вищі офіцері,невже заслужили звання? І чим?
игорь 22.04.2016, 23:02 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.