Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Мозок американського стрільця Стівена Педдока вивчатимуть у Стенфордському університеті

18 жовтня 2017, 10:07
Дата ефіру/події: Середа, 18 жовтня 10:07

Таким чином, слідство прагне розгадати мотиви кривавого вбивці. Можливо, науковці знайдуть приховані захворювання, які підштовхнули Педдока на такий жахливий крок. Рішення провести більш ретельне дослідження прийняли після того, як під час звичайного розтину не знайшли в мозку стрільця нічого аномального, ані пухлин, ані травм. Результати токсологічної експертизи ще не оприлюднили, як і офіційну причину загибелі. Хоча неофіційно повідомлялося, що стрілець наклав на себе руки. Тільки після всіх досліджень його зможуть поховати.

Тіла 58 людей, котрих Педдок убив, уже  передали рідним. В лікарнях залишається майже півсотні постраждалих, третина, у критичному стані. Нагадаю, 64-рирічний Стівен Педдок пізно ввечері 1-го жовтня, з вікна номера в готелі Мандалей Бей у Лас-Вегасі відкрив стрілянину по глядачах концерту кантрі музики. В результаті атаки загинули 58 людей, близько п’яти сотень дістали поранення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.