Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Овочева симфонія

20 листопада 2017, 19:43
Дата ефіру/події: Понеділок, 20 листопада 19:43

Кларнет із моркви, сопілка з огірка та гарбузовий барабан. У Черкасах музикант Артур Жуковський виготовляє смачні овочеві інструменти. І вони не для виставки або ж музею, а для виступів на великій сцені. Творець оцих музичних шедеврів - Артур Жуковський. Експериментує з матеріалами для інструментів чоловік не вперше, але овочі, каже, особливий матеріал. Щоб дізнатися секрети їстівної музики, Артур показує майстер-клас дітлахам у музичній школі.

Після уроків викладач змінює традиційні інструменти на будівельні. Тут і свердло, і викрутка, і ножі. У виборі матеріалу для овочевих інструментів найголовніше їхня свіжість, щоб вони були твердими. Кілька хвилин роботи - й готова основа під флейту. Інструментом може стати будь-який овоч, наскільки вистачить фантазії творця. Чи не найулюбленіший і найсмішніший з усіх - перцева квакалка. Згодом музикант планує влаштувати ще один креативний концерт, щоб на овочах грав не лише він, а й дітлахи.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.