Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Терапія голками в садочку

29 листопада 2017, 21:50
Дата ефіру/події: Середа, 29 листопада 21:50

Навіщо вихователі знущалися з дошкільнят? Справжня катівня в дитячому садочку Пекіна! Малюків розбещували, кололи голками та змушували вживати психотропні препарати. Про такі "методи виховання" в закладі - стало відомо ще минулого тижня. І ось тепер - поліція має перших підозрюваних! Хто ж вони - розкаже Олександр Мужичук. Катувала дітей голками, колола невідомі ін'єкції, годувала піґулками. Молода вихователька на прізвище Лю! Діти самі вказали на неї! Молода жінка колола і дряпала голками з наборів для шиття неслухняних вихованців, які відмовлялися засипати в сончас.

Скандал в елітному китайському дитсадочку спалахнув минулого тижня. ЗМІ писали, що діти від двох до шести років почали масово розповідати рідним про насилля в закладі. Дорослі й дійсно помітили на тілах дошкільнят сліди від уколів. А потім з'ясувалося, що малятам давали препарати, які пригнічують психіку, щоб з ними було простіше управлятися. Батьки про це звісно нічого не знали. Є навіть підозри в сексуальному розбещенні і ґвалтуванні малюків. Розслідування взяло під контроль Міносвіти Китаю. Зараз перевіряють записи з камер спостереження. Втім, як виявлилося вони працювали не весь час. У дитсадку це пояснюють постійними вимкненнями світла.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.