Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 19 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Світ готується до Різдва

29 листопада 2017, 23:00
Дата ефіру/події: Середа, 29 листопада 23:00

Минулого тижня ІДІЛ закликала своїх прихильників до нових терактів в Європі саме під час новорічних свят. На німецьких різдвяних ярмарках чергують поліцейські, відстані між кіосками збільшили. На в'їздах у пішохідні зони - бетонні блоки, щоб терористи, які атакують на машинах, не скоїли напад. Загорожі також прикрасили. Відкрили базар і на площі Брайтшайдплац у Берліні, де майже рік тому жертвами теракту на вантажівці стали 12 людей. 19 грудня - на річницю - теракту ярмарок закриють. Віндзорський замок, де у травні відбудеться весілля принца Гаррі й акторки Меган Маркл, уже прикрашений до Різдва. Триває репетиція святкових вистав. Якщо торік декор був витриманий у східному стилі - новорічну ялинку прикрасили китайськими ліхтарями, то цього разу стилістика традиційна. Замок -  у золоті й червоних кольорах. Шестиметрову ялинку привезли з Великого Віндзорського парку. Новорічне дерево встановили в холі Святого Георгія.

Трохи раніше яскравими вогнями засяяв Париж. Ілюмінацію на Єлисейських полях увімкнула донька Джонні Депа і Ванесси Параді - Лілі Роуз. Білий дім теж прикрасили до Різдва. Над святковим перетворенням офіційної резиденції президента США в компанії дизайнерів, декораторів, кондитерів  працювала і сама Меланія Трамп. Зустрічала дітей у білосніжній сукні Christian Dior під "вальс квітів" Чайковського з Лускунчика. Цьогорічний дизайн присвячений 200-річчю святкування Різдва в Білому домі. Будівля засяяла тисячами вогнів, а головною прикрасою стала 5 ти метрова ялинка, встановлена у Блакитній кімнаті. Крім неї, ще півсотні дерев. Частували відвідувачів резиденції пряниковим Білим домом.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Солидарна с позицией республики США
Солидарнсть

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.