Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 14 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Вибух у суді

30 листопада 2017, 20:00
Дата ефіру/події: Четвер, 30 листопада 20:00

Потужний вибух пролунав просто під час засідання суду в Нікополі на Дніпропетровщині. Дві гранати підірвав чоловік, сина якого жорстоко вбили. Справу про цей злочин і розглядав суд. Внаслідок вибуху загинуло двоє людей! Ще 9-ро, серед яких підсудні та конвоїри, - дістали скалкових поранень. Що ж вимусило чоловіка скоїти таке жахіття - дізнавався Артур Терещенко. Біля Нікопольського міського суду багато швидких. З приміщення одну за одною виносять закривавлених людей. Усі вони жертви - потужного вибуху.

У залі, де тривало засідання, майже одночасно рвонули дві гранати. У суді мали розглядати справу про вбивсто, скоєне в лютому 2016-го. Тоді просто серед вулиці розстріляли двох чоловіків. Жахіття зафільмували камери спостереження. На відео автомобілю  "Джилі" дорогу перегородили дві іномарки. За мить із легковиків вибігають озброєні в масках люди й відкривають вогонь. Переконавшись, що жервти не дихають, кілери тікають. Уже за кілька місяців правоохоронцям вдається затримати підозрюваних. Та не дочекавшись вироку, батько одного з убитих хлопців вирішує просто в залі суду вчинити вендетту. Вибухи в залі Нікопольського суду розслідуватимуть за статтею умисне вбиство. Втім карати вже нікого. А ось чи посилять після цієї трагедії охорону судів - покаже час.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.