Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Огляд смертельних ДТП: у Києві Toyota знесла опору мосту, загинув пасажир

17 січня 2018, 17:10
Дата ефіру/події: Середа, 17 січня 17:10

Одна людина загинула, ще дванадцятеро постраждали внаслідок зіткнення рейсового мікроавтобуса з ВАЗом. Аварія сталася на Черкащині поблизу міста Тального. 73-річний водій легковика не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де й зіткнувся з мерседесом. Від травм кермувальник ВАЗа помер на місці. У його машині було двоє пасажирів, а в мікроавтобусі 9. Удар був такий потужний, що людей витягали з автобуса за допомоги спецобладнання рятувальників. Постраждалих ушпиталили. Причини ДТП нині з'ясовують.

Смертельна аварія у столиці. Водій Тойоти летів на шаленій швидкості по Глибочицькій. Через сніг та погіршення погоди не впорався з керуванням і в’їхав в бетонну опору мосту. Автомобіль буквально зім'яло як консервну бляшанку. Від удару водія та пасажира затисло в машині. Кілька годин їх намагалися витягти з металевої пастки. Від травм пасажир помер на місці. Кермувальника ж ушпиталили.

 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.