Напомнить пароль | Регистрация
пятница, 10 мая 2024
Лучшие детективы мира

Видео Канал "Новости"

В Черновцах голова мужчины застряла в колодце теплотрассы

3 декабря 2009, 09:45
Дата эфира/события: четверг, 3 декабря 09:45

Как в фильмах ужасов. Голова мужчины застряла в колодце теплотрассы, и спасти его не удалось. В людном районе Черновцов очевидцы оказались неравнодушными, вызвали скорую.

Валерий Сичевський, свидетель:

- Ішов додому, побачив людину, яка лежить головою в каналізаційному люку, тепломережі люк. Я пощупав пульс, у нього був пульс. Я подзвонив до швидкої.

Господин Валерий не единственный, кто пытался спасти мужчину. Однако, сделать это было сложно, потому что голова в проеме застряла.

Наталья Кибаки, свидетель:

- Этот люк был открытый, тут не было такого люка. Там был люк, заваренный арматурой. Он видимо там споткнулся и упал головой и забился в ту дырочку. И сверху была накрыта арматура. Потому что голова забилась под арматуру. Кровь шла со рта, кровь шла именно отсюда.

Скорая приехала уже через три минуты после вызова.

Любовь Човган, главный врач станции скорой медицинской помощи г. Черновцов:

- Побачили людину, яка лежала, практично, без ознак життя. І голова була накрита люком наполовину. Які були обставини, які передували цьому, звичайно, вияснити нам не вдалося, тому що ніхто цього не повідомив швидкій. Оскільки не можна було витягнути людину самостійно бригаді, ми викликали були працівників МНС.

Спасателям пришлось срезать решетки, иначе освободить человека было невозможно.

Алексей Смирнов, помощник руководителя ГУ МЧС в Черновицкой области:

- Було застосоване спеціальне обладнання, яким було зрізано решітку і люк, який заважав це зробити. Людину передали рятувальники до рук медиків, які вже були поряд. Але людина вже була без ознак життя.

Местные жители рассказывают, что такое могло произойти с каждым. И объясняют почему.

Галина Вагиль, жительница г. Черновцы:

- Я, наприклад, гуляю із дитиною, я проходжу мимо. Їде з однієї сторони машина, і їде з іншої. Я стрибаю на тротуар з дитиною. Другий раз я можу не побачити, що я пригну на цей люк. І це не тільки я, це дуже багато мамочок, які ходять. Тут здорова людина може впасти. І його потрібно обгородити взагалі.

У руководителя "Черновцытеплокоммунэнерго" свое объяснение.

Александр Меленчук, руководитель "Черновцытеплокоммунэнерго":

- Люк був закритий, і закритий решіткою. Чому решіткою, тому що ми ведемо постійні спостереження за наявним технічним станом мереж, які знаходяться в тому колодязі.

Прокурор Первомайского района Анатолий Гладкий, во время телефонного разговора сообщил, что причину смерти мужчины уже через несколько дней определит судмедэкспертиза. Вообще случаи, когда из-за люков страдают буковинцы, нередки.

Елена Кушура, жительница г. Черновцы:

- Був випадок біля "Водограйного" дому, що чоловік дорослий провалився туди, і його зажало. Переломило груди - і все людині. А сьогодні вже бачу: там вже ремонтують, там, то це потрібно було дочекатися, щоб людина померла?

Ольга Стратийчук. Ярослав Левицкий, Черновцы, НТН.

Комментарии
Имя
Поле обязательное для заполнения
Текст
Поле обязательное для заполнения
Защита
Вы ввели неверный защитный код

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.