Напомнить пароль | Регистрация
четверг, 16 мая 2024
Лучшие детективы мира

Видео Канал "Новости"

Зять-кавказец порезал своего тестя и ранил тещу

3 декабря 2009, 13:22
Дата эфира/события: четверг, 3 декабря 13:22

Порезал своего тестя и ранил тещу. Потом восемь месяцев терроризировал семью. Жители Киевской области все это время со страхом вспоминали своего зятя-кавказца. Наконец, услышали приятную новость: его таки задержала милиция.

Любовь Литовченко, пострадавшая:

- Оце біля дверей у мене ось стоїть оце така сапа. Я надіюсь, що вона нам спасе життя. Біля оцього вікна молоток. Сокирка буде ось біля цього вікна. Ну, вона лежить під діваном. Верніше, отак.

Вилами и топором Любовь Петровна обороняла свою семью восемь месяцев. Ее бывший зять угрожал убить всю родню. И это не не слова. Глава семьи уже попадал в больницу с ножевыми ранениями.

Любовь Литовченко, пострадавшая:

- Коли вже він почав знову дертися у побиті двері, я подала чоловікові сокиру - і він замахнувся на нього раз. Той злякався, отскочив. Але ж знов, і я ж йому сказала, рубай. Прийшов нас різать, рубай.

Катерина Соловей, мать пострадавшей:

- Я в двері заходжу - так кров'ю об'юшено всі ступеньки. Двері розбиті, скла кругом. Крові в хаті повно. І міліціянтів штук 5 було. Якщо б собаку взяли, так його б можна було б вже догнати. А до ранку з'їхалося 20 чоловік міліції. Постояли-постояли, побалакали.

Правоохранители уверяют, зятя начали искать сразу. Но поймать мужчину по горячим следам не удалось. Уроженец Азербайджана сразу бежал в Россию.

Виталий Сак, руководитель Броварского ГО милиции:

- Відпрацьовано було територію села, відпрацьовані можливі його зв'язки, з ким він товаришував, і в місто Київ виїхали наші працівники. Але, нажаль, затримати по гарячим слідам не вдалося.

Дочь госпожи Любови вышла за иностранца, потому что забеременела. Но большой любви не сложилось. Сразу после ЗАГСа мужчина оказался тираном.

Любовь Литовченко, пострадавшая:

- Зразу, як дочка завагітніла, вимагав, щоб вона зробила аборт. Але у неї проблеми по здоров'ю були що аборт не можна було робить. І з перших днів почав вимагать прописку. Він дуже погана людина, і даже малесеньку дитину бив.

Ежедневные ссоры и издевательства. В конце концов, жена ушла от него. После этого мужчина пришел в ярость.

Любовь Литовченко, пострадавшая:

- Знов ніс погрози, що дає два дня на те, щоб йому отдали дитину, або він заріже мого сина і онука. Який проживає в Вишгородському районі.

После нападения на родителей женщине удалось оформить развод. Но ее бывший в покое семью не оставлял. Постоянно звонил на мобильный, угрожал. Задержали изверга не в России, а в Броварах. На одной из центральных улиц.

Артем Шарпило, заместитель командира взвода Броварского ГО милиции:

- Я впізнав цього громадянина. Підійшовши до нього, застосувавши прийоми рукопашного бою, затримав та доставив до Броварського міськвідділу.

Сколько времени будет спокойно жить семья Литовченко без бывшего зятя, определит суд. За резню ему светит от пяти до восьми лет тюрьмы.

Тарас Билаш, Святослав Мелешкин. НТН.

Комментарии
Имя
Поле обязательное для заполнения
Текст
Поле обязательное для заполнения
Защита
Вы ввели неверный защитный код

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.