Напомнить пароль | Регистрация
среда, 15 мая 2024
Лучшие детективы мира

Видео Канал "Новости"

Насильник в прошлом вновь взялся за старое

19 января 2010, 11:57
Дата эфира/события: вторник, 19 января 11:57

В Ровенской области ГАИшники задержали уроженца Российской Федерации, отсидевшего в прошлом 11 лет за изнасилование. После наказания мужчина не раскаялся, и взялся за старое. Теперь у следователей есть заявления от двух пострадавших, впрочем, уверены, что их больше.

Разоблачить опасного злоумышленника оперативникам помогла 25-летняя Юлия. Женщина, которую извращенец завез на красных "Жигулях" в лес, сумела вырваться и сообщить милицию.

Степан Рубель, руководитель Костопольского РО милиции:

- Вона його зупинила, щоб він її підвіз. А тоді далі він почав застосовувати заходи фізичного впливу: застосування ножа, скручування рук, різних предметів з метою зґвалтування.

Александр Токарчук, водитель маршрутки:

- На повороті в с. Велика Любаша бачу - ця четверка лежить на обочині вже. Ну, і я дальше почав рухатись, повернув вліво, в сторону Любашівки. Через метрів 150 вибігла дівчина, і прямо біжить під автобус. Вибігла з лісу, в неї були руки зв’язані проволокою, одного сапожка не було в неї. Вся замерзша була.

Водитель отвез женщину домой и вызвал милицию. Правоохранители отправились на поиск красного "ВАЗа"с транзитными номерами.

Михаил Корейко, инспектор отдела ГАИ Костопольского района:

- На одній з вулиць Костополя ми помітили автомобіль, який по ознакам, по кольору, по транзитних номерах походив на розшукуваний. Автомобіль нами був зупинений. Водій почав себе неадекватно поводити, питання почались - причина затримання. Йому пояснили, що підозрюється в скоєнні злочину.

Затем следователи выяснили: Юлия не первая женщина, которую пытался изнасиловать задержанный.

Степан Рубель, руководитель Костопольского РО милиции:

- Є заява, проведені певні заходи по перевірці цього факту, і вони фактично знайшли своє підтвердження. Зараз слідчим винесено постанову про порушення кримінальної справи по другому факту. Те саме, кримінальні справи будуть об’єднані в одне провадження.

Подозреваемый - 40-летний уроженец России, оказавшийся в Ровенской области после отсидки в Кировоградской области.

Степан Рубель, руководитель Костопольского РО милиции:

- Ця особа раніше судима розбійний напад, замах на зґвалтування до 12 років позбавлення волі. В Костопіль він потрапив після заміни йому терміну на 1 рік і 24 дні з іспитовим терміном за рішенням суду.

Правоохранители проверяют, причастен ли задержанный к совершению других аналогичных преступлений. И добавляют, если бы пострадавшие не медлили с подачей заявлений в милицию, следствию было бы легче.

Из Ровенской области Татьяна Корпусова, Дмитрий Шамшин, НТН.

Комментарии
Имя
Поле обязательное для заполнения
Текст
Поле обязательное для заполнения
Защита
Вы ввели неверный защитный код

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.