Напомнить пароль | Регистрация
пятница, 5 июля 2024
Лучшие детективы мира

Видео Канал "Новости"

В Донецке угнанный автомобиль был найден за один час

1 февраля 2010, 10:57
Дата эфира/события: понедельник, 1 февраля 10:57

Сюрприз для крадія. Мешканець Донбасу поцупив у приятеля авто. Прийшов у гості, побачив машину. А на сидінні - ключі. Тож не втримався.

Таксист приїхав додому з роботи. Вирішив трохи відпочити - і знову за кермо. Та виїхати на ранкову зміну не зміг - його "четвірка" зникла.

Постраждалий:

- Я сразу забежал домой, позвонил в милицию, рассказал, что случилось, дал координаты машины и поехал в РОВД Куйбышевское. Там написал заявление о пропаже авто.

Тільки-но написав заяву про крадіжку, як до чергової частини зателефонували ДАЇвці, автомобіль знайшли, викрадач у кайданках.

Вадим Голда, керівник відділення ДАІ м. Донецька:

- Приехал домой около часа ночи, поставил машину, и потом пошел отдыхать. Около 6 утра он вышел из дома и обнаружил пропажу автомобиля. Работниками ГАИ данный автомобиль был задержан в 7 часов утра.

Затриманий провини не заперечував. Каже, машину взяв на кілька годин. Приятеля не докликався, от і взяв авто так.

Затриманий:

- Брат умер, здесь остались гаражи, нужно было холодильник перевезти домой.

Викрасти автомобіль було нескладно - ключі лежали на сидінні.

Іван Ласкавий, керівник Куйбишевського РВ міліції м. Донецька:

- Водитель ВАЗ 2104 оставил машину возле своего частного дома. Автомобиль в связи с морозами не закрывался, и на ключ не мог закрыть.

Тепер лиходієві світить стаття за незаконне заволодіння транспортним засобом. Може відбутися штрафом у 17 тисяч гривень, а може й сісти за ґрати. На 5 років.

Олександр Токарев, Олександр Осадчий, Донецьк, НТН.

Комментарии
Имя
Поле обязательное для заполнения
Текст
Поле обязательное для заполнения
Защита
Вы ввели неверный защитный код

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.