Напомнить пароль | Регистрация
среда, 3 июля 2024
Лучшие детективы мира

Видео Канал "Новости"

Львовский автомобильный вор угонял только "Таврии"

19 февраля 2010, 12:48
Дата эфира/события: пятница, 19 февраля 12:48

Похищал отечественные автомобили, чтобы наездиться. Во Львове задержали вора, который угонял только "Таврии", носился на них, а потом ставил на окраине города.

За два года вор похитил пять "Таврий". К автомобилям относился бережно, не разбирал, просто ездил день-другой, и бросал на окраине города. Выбирал только "Таврии", потому что хорошо их знал и умел завести.

Роман Рыбицкий, руководитель Франковского РО милиции:

- Пояснював тим, що на вказаних автомобілях і замки дверей, і замки запалювання недосконалі, і вважав, що дані автомобілі найлегше відімкнути. В його батька раніше був автомобіль "Таврія", і фактично, як він пояснює, він міг зібрати будь-яку деталь із закритими очима.

К другим машинам даже не приближался.

Дмитрий, задержанный:

- А навіщо їх пробувати, щоб потім заглух десь посеред дороги, або ще до того гірше - гуляш кривавий з мене зробив.

Удивило правоохранителей то, как парень рассказывал о каждой из тех "Таврий", на которой поездил. Помнит мельчайшие детали.

Роман Рыбицкий, руководитель Франковского РО милиции:

- Злочинець мав дуже хорошу пам’ять. Пам’ять настільки в нього феноменальна, що він помічав будь-які недоліки, поломки в кожному автомобілі, які він уганяв. Фактично пам’ятає кожну дату, місце - все. В особи феноменальна пам’ять.

Искал автомобили днем, а потом приходил ночью и похищал.

Дмитрий, задержанный:

- Район свій я знаю, і що де стоїть. А то, що мені попадалось, то спонтанно попадалось. Я ж не міг взяти будь-що, перше, що мені попадеться.

Обычно ездил одну ночь. Затем бросал машину на окраине города.

Дмитрий, задержанный:

- Поставив на вулиці. І що саме цікаве, він не викликав жодних підозр ні в кого. Тихо собі спокійно стояв припаркований. Він не мав жодних слідів злому, ДТП. Це логічно, що він не міг викликати в місцевого населення жодних підозр.

За такие преступления Дмитрию придется отвечать со всей строгостью закона. Ему грозит от пяти до десяти лет заключения.

Ульяна Сенько, Андрей Козлов, Львовская область. НТН.

Комментарии
Имя
Поле обязательное для заполнения
Текст
Поле обязательное для заполнения
Защита
Вы ввели неверный защитный код

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.