Напомнить пароль | Регистрация
воскресенье, 2 июня 2024
Лучшие детективы мира

Видео Канал "Новости"

На Николаевщине смелый таксист отбился от нападающих

26 февраля 2010, 13:26
Дата эфира/события: пятница, 26 февраля 13:26

Двое парней из Николаева на депутатов не посягают: они хотели ограбить такси. На дело пошли с нехитрым орудием: бутылкой пива и веревкой. Только не учли одного: жертву выбрали слишком смелую.

Вечером в центре города желающих воспользоваться услугами такси немало. Владелец новеньких "Жигулей" Руслан и его товарищ Максим подвозили веселую компанию - двух парней и девушку.

Руслан, пострадавший:

- Після того, як вони сіли в машину, Макс сидів попереду на передньому пасажирському сидінні, а вони втрьох сіли позаду. Ми під’їхали до двору до їхнього, і дівчина попросила почекати 10 хвилин. Після чого вона вилізла з машини і пішла у двір.

Не успели за девушкой закрыться двери, как салон автомобиля стал ходить ходуном.

Руслан, пострадавший:

- Я повернув голову, щоби подивитися, що трапилось, і побачив: мого друга почали душити. Йому на шию накинули мотузок. В цей час мені вдарили бутилкою між брови. Я свідомість не втратив. Наздогнав його приблизно через 15-20 метрів, збив з ніг і затримав, почав дзвонити "02."

Пока Руслан вызвал милиционеров, его товарищ пытался освободиться от своего обидчика.

Максим, пострадавший:

- Душив і кричав, щоб я віддав йому телефон і все, що є в кармані. Я сказав, що в мене нічого немає, а він продовжував душити. Крикнув Руслану - він мене одразу бросив і почав тікати, а я вибіг і побіг за ним.

Уже через полчаса нападающие в наручники. Обоим по двадцать пять. Сначала ведут себя грубо. Но в следственном изоляторе гонор у разбойников как корова языком слизала.

Подозреваемый:

- Рішили піти в бар, відпочити трохи. В барі випили пляшечку вина, потом взяли пляшку горілки. Потом побачили, що під’їхала машина "ВАЗ" білого кольору, і знайомий каже: поїдемо на цій машині. Договорилися, що як приїдемо, за місцем водія по голові вдарить бутилкою.

Подозреваемый:

- Товарищ шофера по голове, а я пассажира. Говорил, давай деньги, давай телефон.

- Жалієш, про те, що зробив?

- Звичайно, жалію.

Олег Шпилевой, руководитель Новобугского РО милиции:

- Це раніше судимі за крадіжки особи. У одного з них умовно дострокове звільнення, три місяці невідбутного терміну, а другий під умовним терміном.

Любителям легкой наживы ждет суд. За разбойное нападение им светит шесть лет тюрьмы.

Андрей Герко, Владислав Гнатенко, НТН.

Комментарии
Имя
Поле обязательное для заполнения
Текст
Поле обязательное для заполнения
Защита
Вы ввели неверный защитный код

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.